Fashion&Beauty

Autentikus harmónia és modern dizájn - ilyen trendi a Nanushka új kollekciója

A Nanushka márka 2022-es tavaszi-nyári kollekciójának darabjai különleges harmóniát alkotnak egymással, melyek modern dizájnnal, ellentétekre alapuló sziluettekkel és természetes anyagokkal lettek elkészítve a stílusos magyar nők számára. A világhírnévre törő magyar márka legújabb kollekcióját most ti is megtekintitek a cikkünkben!

A Nanushka új kollekcióját autentikus harmónia és modern dizájn jellemzi

A Nanushka divattervezője, Sándor Szandra 2006-ban alapította meg a márkát azzal a céllal, hogy a magyar nőknek is magas minőségű, kifogástalan szabászati eljárásokkal készítsen elegáns és modern öltözékeket. Az évek folyamán a magyar márka világhírű lett és hatalmas sikertörténetet járt be: többek között Kate Hudson, Justin Bieber, Billie Eilish és Cindy Crawford szupermodell lánya, Kaia Gerber is hatalmas rajongója lett a Nanushka ruháknak, ami egyáltalán nem meglepő.

Mint ahogyan eddig is, a Nanushka a 2022-es tavaszi/nyári szezonban is olyan darabokkal rukkolt elő, melyek az elegáns és modern viseleteket kedvelő nők kedvenceivé léphetnek elő. A márka Harmónia nevet viselő új kollekciójának legsikkesebb darabjait meg is mutatjuk nektek a cikk alján látható képgalériánkban!

A természetes anyagokat, valamint a tradicionális és kézzel készült technikákat ötvöző 2022-es tavaszi/nyári Harmónia nevű kollekcióban a funkcionális és kényelmes darabok (pl. bő szárú nadrágok, oversized ingek) ugyanúgy megtalálhatók, mint az elegáns és modern sziluettek - épp ezért, a kollekcióban szinte minden alkalomra találhatunk magunknak megfelelő ruhát, legyen az egy kényelmes séta, nyári vakáció vagy egy hivatalos koktélparti.

Színek terén a természetes árnyalatok (tehát a bézs, a fehér és a világosbarna) nyújtják az alapot, melyekhez Sándor Szandra divattervező belecsempészte az idei év legmenőbb árnyalatait. A dinnyezöldben, csokoládé barnában és világoskékben pompázó ruhadarabok tökéletes egyensúlyba kerülnek a szolid színekkel, mely egy külön kifejező egységet alkot magán a kollekción belül.

"A teljes 2022-es tavaszi/nyári kollekció a meglepő ellentétek vonzására, az újra gondolt szabászati eljárásokra, valamint a kontrasztokat alkotó sziluettek és formák egységesítésére épült - többek között ezért is viseli ez a kollekció a Harmónia nevet. A változatos alakokat felvevő ruhák különböző színekben mutatják meg igazi arcukat, melyek akkor jönnek csak ki igazán, mikor egyensúlyba kerülnek egymással. Bár a kollekció különböző darabjai láttán azt gondolhatnánk, hogy ruhák egymástól függetlenül, külön-külön lettek megtervezve, a kollekció egésze láttán egyértelművé válik, hogy mindene gyes darab tökéletesen passzol egymáshoz " - mondja Sándor Szandra divattervező, akinek új tervezéseit a cikk alján ti is megtekinthetitek.

A Nanushka 2022-es tavaszi/nyári Harmónia kollekciója a cikk alján lévő képgalériában tekinthető meg!

Kattints a további képekért!

Kísérletező minták, játékos formák és egymással jól kombinálható ruhák tarkítják a Daige új kollekcióját, melyet leginkább egy mesebeli szecessziós álomként tudnánk jellemezni. Most bemutatjuk nektek a magyar márka legújabb Vienna nevű kollekcióját, melynek darabjai egy csepp művészetet csempésznek a hétköznapjainkba!

Leadfotó, fotó: Nanushka

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.