Fashion&Beauty

Hogy lehet így utcára lépni? Az Európába érkező Meghan Markle a fél világot megbotránkoztatta új külsejével - Fotók

Sussex hercegnéje férjét, Harry-t követte Németországba.

Követte Harry-t a vén kontinensre

Harry sussexi herceg a közelmúltban visszatért Európába: III. Károly brit király kisebbik fia épp az Invictus Games nevű sportversenyen vesz részt Németországban - az esemény különösen fontos Harry számára, hiszen annak idején ő maga alapította. Sokakat meglepett, hogy felesége, Meghan Markle nem követte a herceget az öreg kontinensre. Nos, nemrégiben Markle is visszatért Európába: Los Angelesben szállt fel egy Londonba tartó repülőgépre, hogy aztán végül Düsseldorfban találkozzon Harryvel. A lesifotósok pillanatok alatt akcióba lendültek, és olyan fényképeket készítettek Meghanről, melyek világszerte sok millió emberben keltettek őszinte megütközést. Hogy miért? Tekintsd meg galériánkat, azonnal eláruljuk!

Amikor a közönség megtudta, hogy milyen értéket képviselnek a hírességen látható ruhák és kiegészítők, mindenkit elfogott a sárga irigység.
Kattints a további képekért!

Ragyogó nyarat zárt idén Hollywood legnépszerűbb szőke komikája.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.
Lifestyle
Kutyák vagy mormoták? Nos, a videót látva a kérdésre adott válasz egyértelműnek tűnik. Talán ezért is lett ekkora siker ez a felvétel.
Sztárok
Greta Garbo a szerelem megszállottjaként élt: a színésznőnek hatalmas szexuális étvágya volt, férfiak és nők is megfordultak szép számmal az ágyában.