Fashion&Beauty

Ilyen merész pucérruhát még nem láttunk a vörös szőnyegen: ez volt az MTV VMA gála legextrább darabja

Az MTV VMA-n a csodás ruhaköltemények mellett láthattunk egy-két merész darabot is. Doja Cat például abszolút kitűnt a tömegből az összeállításával.

Merész ruha

Itt a szeptember, és ez nemcsak azt jelenti, hogy indul a kakaó-szürcsölgetős, kuckózós, Netflixezős időszak, hanem azt is, hogy szemtanúi lehetünk a különböző gálákon felsorakoztatott szetteknek. Ilyenkor a sztárok kihozzák magukból a maximumot, és felkérik a leghíresebb divatházakat, hogy készítsenek nekik egy-egy különleges estélyit. Ezek a ruhadarabok legtöbbször gyönyörűek, ám akad olyan tervezés is, ami olykor igen merészre sikeredik. Pontosan ilyen volt Doja Cat legutóbbi vörös szőnyeges szettje is, amit az MTV VMA gálán viselt. Egyáltalán nem meglepő, hogy tőle hangos most a sajtó, hiszen a gyönyörű ruhaköltemények mellett teljes mértékben kitűnt ezzel a közel sem hétköznapi pucérruhával.

Mutatjuk is a szettet!

Doja Cat sminkjéről is érdemes említést tenni, hiszen ezen a téren sem a visszafogottságot képviselte az énekesnő. A szemsminkjében is a fehér szín dominált a strasszkövek mellett, a szemöldökét pedig nagyon vékonyra húzta a sztár sminkese.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.