Fashion&Beauty

Pucérruhák tömkelege: így jelentek meg a sztárok az idei MTV VMA díjátadón

Az MTV Video Music Awards gálán idén is díjazták a legnagyobb zenei tehetségeket, de persze az extravagáns ruhaköltemények is központi szerepet kaptak a rendezvényen.

Lélegzetelállító szettek

Egy díjátadón természetesen mindenki a nyertesek neveire kíváncsi leginkább, mindenképpen érdemes viszont vetnünk egy pillantást a gálán viselt ruhákra is, néhány darab ugyanis egészen elképesztő látványt keltett. A csodaszép estélyik mellett az elmúlt időszakban óriási népszerűségre törő pucérruhák is szép számban képviselték magukat, több énekesnő is úgy döntött, nem hagy sokat a jelenlévők képzeletére. A díjátadónak ebben az évben Nicki Minaj volt a házigazdája, aki szintén egy felejthetetlen ruhakölteményt választott a rendezvényre. Ha kíváncsi vagy, mit viseltek a legnagyobb világsztárok a gálán, nézd meg a galériát!

Taylor Swift egy Versace ruhát választott idén a gálára.
Kattints a további képekért!

Az MTV VMA-n a csodás ruhaköltemények mellett láthattunk egy-két merész darabot is. Doja Cat például abszolút kitűnt a tömegből az összeállításával.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Bak elhúzódó panaszokat tapasztalhat, és nagy a veszélye a krónikus betegségek kialakulásának is. Íme, októberi előrejelzésünk!
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!