Fashion&Beauty

Blake Lively sosem viselt még ennyire szexi ruhát: négy gyermek után is bombaformában van

Blake Lively legutóbbi megjelenésétől minden túlzás nélkül leesett az állunk: egészen elképesztő, hogy mennyire dögös a négygyermekes anyuka.

Blake Lively ismét tartolt a szettjével

A pletykafészek című sorozat indulása óta rajongunk Blake Lively-ért, akinek nemcsak a hosszú, göndör tincsei váltak ikonikussá, de a szériában látható szettjeiről is ódákat lehetne zengeni. A sztár azóta már négygyermekes anyuka, és boldog házasságban él Ryan Reynolds-szal. A vörös szőnyeges eseményeken természetesen többször tiszteletét teszi, és a minap ő is azok között a szerencsés sztárok között volt, akik meghívást kaptak a Michael Kors divatbemutatójára. A 2024-es tavaszi/nyári kollekciót prezentáló eseményre a sztár egy csodálatos, testhezálló ruhakölteményben érkezett.

Mutatjuk is a színésznő szettjét:

Blake Lively stílusáért egyenesen odáig vagyunk, ő az a sztár, aki szuperjól tudja kombinálni a lazább darabokat, de az elegáns szettek is tökéletesen állnak neki.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.