Fashion&Beauty

Elájulsz a gyönyörtől, ha meglátod ezeket az őszies francia manikűröket

A francia körmök sosem mennek ki a divatból, ebben a szezonban pedig kipróbálhatod egy igen különleges verzióját, amely minden szettedhez passzolni fog.

Francia manikűr őszi köntösben

Az őszi francia manikűrök szezonális árnyalatokban pompáznak a hagyományos fehér helyett. Ha szeretnéd kicsit feldobni a manikűrödet, és unod már az egyszerű francia körmöket, akkor ezt a trendet neked találták ki. Természetesen bőven van lehetőség a kísérletezésre a forma és a dizájn tekintetében, a legkedveltebb forma azonban még mindig a mandula és a szögletes. Mutatunk néhány igazán őszies francia körmöt, amit elkészíthetsz magadnak otthon, vagy mutasd meg a képet a körmösödnek.

A tarka francia manikűr egy kicsit extrább megjelenést kölcsönöz, de mégsem túl tolakodó. Kombinálhatod a barnát más színekkel is, nem muszáj a feketét választanod.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.
Lifestyle
Kutyák vagy mormoták? Nos, a videót látva a kérdésre adott válasz egyértelműnek tűnik. Talán ezért is lett ekkora siker ez a felvétel.
Sztárok
Greta Garbo a szerelem megszállottjaként élt: a színésznőnek hatalmas szexuális étvágya volt, férfiak és nők is megfordultak szép számmal az ágyában.