Fashion&Beauty

Az 54 éves Jennifer Aniston apró bikiniben mutatta meg lélegzetelállító alakját

Ragyogó nyarat zárt idén Hollywood legnépszerűbb szőke komikája.

Nyári élmények

Sajnos lassan tényleg véget ér az idei nyaralószezon (persze a hazai meteorológiai viszonyok ezt nem feltétlenül tükrözik, legalábbis egyelőre), a magyar és a nemzetközi sztárvilág prominens alakjai azonban még mindig előszeretettel osztják meg nyári élményeiket a közösségi médiás felületeiken. Deutsch Anita színésznő, a Barátok közt című tévésorozat korábbi szereplője nemrégiben fürdőruhás fotóval búcsúztatta a szezont, de hasonló fényképeket tett közzé magáról hazánk talán legdögösebb időjósa, Barta Sylvia is. És akkor még nem is említettük Hollywood talán legnépszerűbb szőke komikáját, Jennifer Anistont: a legendás színésznő nemrégiben fantasztikus felvételeket mutatott az idei nyaráról. Felbukkan köztük egy videó is, melyben bikiniben csodálhatjuk meg az 54 éves szexszimbólumot. Lapozz, rögtön mutatjuk!

Ha egyet lapozunk a bejegyzésben, máris szemügyre vehetjük a tengerparton bikiniben sétálható világsztárt, aki ismét bebizonyította: kisugárzás, nőiesség és testalkat tekintetében még mindig felveszi a versenyt a fiatalabb generációkkal. Meg persze minden más vonatkozásban is.
Kattints a további képekért!

Demcsák Zsuzsa testét nem győzik dicsérni a követői, ami nem véletlen, hiszen 45 évesen is irigylésre méltó alakkal rendelkezik.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.