Fashion&Beauty

4 szépségápolási termék, amit egészen biztos, hogy rosszul használsz

Ezeket a termékeket valószínűleg egészen idáig rosszul használtad.

Érdemes odafigyelni ezekre!

Még a legjobb és legdrágább szépségápolási termékek is teljesen elronthatják a megjelenésedet, ha nem megfelelően használod őket. A kiváló minőségű arcpúder is kelthet vakolat hatást, és néha úgy tűnhet, mintha egy fekete lyuk nyelné el a samponos üvegeket, annyira gyorsan fogynak. Az egyes szépségápolási trükkök kontraproduktívak is lehetnek, így tényleg nagyon fontos, hogy minden terméket megfelelően alkalmazzunk. Éppen emiatt össze is gyűjtöttünk néhány terméket és a helyes használatukat!

1. Felrázod a körömlakkot használat előtt Bármi legyen is az oka annak, hogy elkezded felrázni a körömlakkot, az biztos, hogy nem tesz jót neki, sőt, még árthat is a manikűrödnek. Csapdába zárja a levegőt és buborékokat eredményez a körmödön. Ezenkívül ne próbáld meg úgy se keverni, hogy az ecsetet ki és be húzogatod a tartályból.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.