Fashion&Beauty

Óvakodj ettől a végzetes hibától! Teljesen tönkreteheted a tincseidet, ha így használod a hajvasalót

A hajegyenesítés rendkívül egyszerű folyamat, ráadásul nem is kell fodrászhoz mennünk miatta, hiszen otthon is pikk-pakk elvégezhetjük. Ám ha bizonyos dolgokra nem figyelünk oda kellően, sajnos könnyen romba döntjük a tincseinket.

Sok múlik ezen az egy dolgon

Örök szabály, hogy akinek göndör haja van, az egyenesre vágyik, míg az egyenes hajúak hullámos fürtöket szeretnének maguknak. Egy biztos, a legtöbben mindkét frizura elkészítéséhez hajvasalót használunk. Bár alapvetően a magas hővel való simítás vagy göndörítés nem tesz jót a hajunknak, a szép hajkorona látványát tovább ronthatjuk, ha egy dolgot nem teszünk meg, mikor a kezünkbe vesszük a hajvasalónkat. Részletek a galériában!

A sminkecseteinknél, szivacsainknál már bevett szokás, hogy bizonyos időközönként alaposan megtisztítjuk őket. Ez azért nagyon fontos, mert ha nem tesszük, bizony csúnya bőrhibák jelentkeznek az arcunkon a bennük lévő baktériumok miatt.
Kattints a további képekért!

Mielőtt még azonnal fodrászért és ollóért kiáltanál, próbáld ki ezeket a párperces otthoni trükköket, melyekkel szinte teljesen ingyen helyreállíthatod a töredezett hajvégeket, és megtarthatod a hosszú frizurád.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Mirror

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.