Nem is gondolnád! Innen öltözködik Az Ízes élet csinos háziasszonya

Mindig érdeklődve figyeljük, vajon hol vásárolnak hazai sztárjaink, honnan töltik fel gardróbjukat az adott évszakra. Marton Adrienn nem csak az Ízes élet háziasszonyaként, de a mindennapokban is rendkívül csinos, éppen ezért nagyon kíváncsiak voltunk, mik lehetnek a kedvenc helyei. Ezúttal ő meséli el, hol szerzi be a kötelező nyári darabokat. (x)

Hurrá nyár van!!!

Pár nap és indulunk a családdal nyaralni. A nagy utazás előtt mindig felkeresem a kedvenc szépségszalonomat, ahol nem csak a fodrász kezei között szépülök, hanem szebbnél szebb ruhakölteményeket is vásárolhatok magamnak a Brandroomban. Ez a hely igazi menyország a Nők számára, szépségápolás és divat egy helyen.

A 2. kerület zöldövezetében található szalon az a hely, ahová ha betérek, mindig jókedvvel és feltöltődve távozok. Hogy miért?! Teljeskörű szolgáltatást kapok a Brandroom és a Le Salon, munkatársaitól, legyen szó szépségápolásról vagy divattanácsadásról. Az üzletbe lépve minőségi francia és olasz ruhák közül válogathatok, de stílustanácsokat is kapok a Brandroom dolgozóitól, akik egyénre szabottan foglalkoznak minden vendégükkel, segítséget nyújtva ahhoz, hogy mindenki megtalálja a személyiségéhez illő tökéletes ruhadarabot.

Virágok és kalapok minden mennyisében

Legutóbbi látogatásom során érdeklődtem a 2017-es nyár divattrendjéről. Virágmintás maxiruhák hódítanak és újra reflektorfénybe kerülnek a kalapok is. Számomra fontos az egyediség, aminek a hetente frissülő választék teljes mértékben eleget tesz, hisz az itt megvásárolható ruhatípusok csak 1-1 darabban készülnek. Nem tudom, nálatok hogy van, de velem gyakran előfordul, hogy egy fontos esemény előtt (legyen szó esküvőről, üzleti ebédről, forgatásról), tanácstalan vagyok, mit vegyek fel. Ilyenkor csak beszaladok az üzletbe és egy helyen szerzem be a ruhát, cipőt és kiegészítőket.

Ilyenkor nyáron előszeretettel választok színes ruhákat magamnak, de azért igyekszem megtartani az egyensúlyt, így a színes darabokat mindig valami fehérrel kombinálom. Most éppen egy hosszú virágmintás ruha van rajtam, amit nagyon szeretek. Egyrészt azért, mert nagyon kényelmes másrészt pedig mert a színek jókedvre derítenek. Ősszel inkább a föld színeket részesítem előnyben mint a barna és bézs árnyalatok. Tehát mondhatom, hogy mindig az adott évszak hangulatához mérten próbálok felöltözni.

Divatsziget mindenkinek

Aki szeretné egyedi és jó minőségű ruhákkal feldobni a gardróbját, vagy akár stílustanácsadásra van szüksége, annak őszintén szólva csak ajánlani tudom ezt a szuper ruhákkal és kedves kiszolgálással és hihetetlen profizmussal megfűszerezett „divatszigetet“.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!