Bevallották a férfiak, ezt az alsóneműt szeretik rajtunk a legjobban

Meglepő, de nem a tanga lett a befutó.

Férfiak vallottak

A Women's Health magazin felmérésében 1000 férfit kérdeztek arról, milyen alsóban látnak minket, nőket a legszívesebben. Azért megnyugtatunk mindenkit, ha már eljutunk odáig, hogy fehérneműben lófrálunk a pasi előtt, akkor a nagyibugyi is ugyanolyan gyorsan le fog kerülni.

5. helyen: a nagyibugyi hátul kullog

A pasik is tisztában vannak vele, előfordul olyan alkalom, hogy a nagyibugyi kényelmét választjuk bármi mással szemben. Mindannyiunk szekrényében ott lapul legalább egy-két darab. Ugyan nem tartják olyan vadítónak, mint egy szexi csipkés alsót, de a nőies idomokat azért ebben is megnézik.

4. helyen: sima brief

A szimpla egyszerű játékos, ami egy átlagos napra tökéletes választás. Ettől függetlenül nem ez lesz a bugyi, amit azonnal lerángatnak rólunk.

3. helyen: G-string

A bugyik legkisebbike csak a ranglétra 3. helyéig jutott. Tanulság: nem a legtöbbet mutató darab a legvadítóbb. Persze a pasik imádják a kilátást, amit ez az anyagdarabka biztosít, de néha szeretnek azon fantáziálni, vajon mi lapul alatta. Ahelyett, hogy minden ki lenne eléjük rakva. A zsákbamacska effektus itt inkább előnyös.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zazzle.com, Womenshealthmagazine.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!