Merész és sikkes: fotókon a londoni divathét legstílusosabb pillanatai

Legutóbb a New York-i divathétről készítettünk összeállítást, ezúttal pedig Londont vesszük célba.

Divatjelenségek a londoni Fashion Weeken

Még mindig javában tart az őszi Fashion Week, és én még mindig javában vizsgálódom a divatrajongók stílusai között. Ezekben a hetekben ugyanis egy sokkal merészebb utcakép tárul elénk a főbb divatvárosok- New York, London, Milánó, és Párizs utcáiról. Folytassuk a londoni Fashion Weekkel és a divatérzékenyek legkülönfélébb outfitjeivel, amit nem csak divatból viselnek, hanem önkifejezésük céljából is. A stíluscsoportoknál megismerhetjük azt is, ami leginkább jellemző a britek öltözködésére.

Tradicionális viseletek

A mai divatnak megfelelő kockás szetteket elnézve, a skót duda mellett eszembe jutnak a skót szoknyás férfiak...szerintem nekünk nőknek jobban áll...szerintem. A mintázat klasszikusnak számít, főleg ami a briteket illeti. Azonban más országoknál időről-időre tér csak vissza a szezonális trendeknél, amikor a divathetek alkalmával a nagy Tervezők felvonultatják a kockás alapanyagból készült kreációkat. Nagyon szerethető, végtelen színkombó, forma és verziója lehet ennek a mintának is, ami általában az őszi-téli divatirányzatoknál jelenik meg.

Bársonyos érintés

Ezekben a pihe-puha pillanatokban könnyen megfeledkezhetünk arról, hogy bizony az utcán vagyunk. A bársony anyaggal nem is lenne gond, de ha párosul hozzá egy köntösszerű viselet vagy egy pizsamára emlékeztető mackónadrág, akkor pontosan nem a mai divatnak megfelelő stílusos megjelenést érjük el, hanem egy meghitt otthonkás változatot. Tetőtől talpig bársonyban lenni bátor viselet, viszont ha matt anyaggal és kiegészítőkkel kombináljuk, akkor tompítjuk a túlzó szetteket. (Tudom, ez a Fashion Week, ahol mindent lehet.)

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!