Fashion&Beauty

Ezek tényleg használnak: módszerek a makacs plusz kilók elűzésére

Szakértőnk, Dr. Parrák Zita, orvos-esztétikai specialista elárulja, milyen módszereket alkalmazhatunk a makacs zsírpárnák ellen.

Mit tehetünk a makacs zsírpárnák ellen?

Mindenki vágyik az ideális alakra, amit elsősorban mindennapos testmozgással és megfelelő diéta mellett akár el is érhetünk. Persze a legtöbbünknél ennek ellenére mindig akad egy kis zsírpárna, amitől jó lenne megszabadulni. Ha nem plasztikai sebészeti módszerekkel szeretnénk ezeket eltüntetni, akkor erre ma már igen hatékony módszerek léteznek. Hogy mik ezek, arról Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista, a New Beauty Anti-aging és Orvos-Esztétikai Központ vezetője mesél.

A rendelkezésre álló klinikai eredmények, szakmai ajánlások és elégedettségi visszajelzések alapján az alábbiak tűnnek a legjobbnak a szakember szerint:

  • Fókuszált ultrahangos zsírbontás
  • Zsírbontás fagyasztással
  • Lézeres zsírbontás
  • Epesavas zsírbontás

Fókuszált ultrahangos módszer

A fókuszált ultrahangos zsírbontás talán a leghatékonyabb kockázatmentes alternatívája a sebészi zsírleszívásnak. A test felszínétől meghatározott mélységben magas intenzitású fókuszált ultrahang mintegy 56 fokra felmelegíti a zsírszövetet, és elpusztítja a zsírsejteket. Eközben a bőr és a kötőszövet nem sérül. Az elpusztult zsírsejtekből kiáramló zsírt a nyirokkeringés távolítja el a szervezetből. Egy órás kezeléssel átlagosan 2,5 cm-rel csökkenthető a derék körfogata, amely megfelel egy nadrágméretnek. A kezelés eredménye 8-12 hét múlva lesz igazán látható, amikorra a zsír eltávolításra kerül.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Noha Vándor Éva lassan már a hetedik X-hez közelít, ez egyáltalán nem látszik rajta: a Jászai Mari-díjas színésznőnek semmi oka panaszra, hiszen napjainkban is fantasztikus formában van.
Sztárok
A hosszas kaland végén Timi nyerte el Árpa Attila szívét, aki jelenleg úgy gondolja, az idő fogja elmondani, hogy működőképes-e a kapcsolatuk.