Közel a hatvanhoz is csak úgy ragyog: fotókon a legidősebb bikinimodell

Fittyet hány a bevett szokásokra az 57 éves Kathy Jacobs, aki a legidősebb és egyben a legalacsonyabb modell is, aki a neves Sports Illustrated magazinban pózolt.

Átírja a szabályokat

Kathy Jacobs alig 158 cm és 57 éves, de mindez nem gátolta meg abban, hogy elérje a céljait és teljesítse élete egyik legnagyobb álmát, hogy befutott modell legyen. Jacobs egyike volt annak a 13 modellnek, akit a Sports Illustrated, az egyik legnívósabb amerikai magazin kiválasztott, hogy szerepeljenek az idei, kifejezetten fürdőruhákra specializálódott számukban – írta meg a Fox News. Az újság felhívására a közösségi médiában lehetett jelentkezni egy legfeljebb hatvan másodperces videóban, ahol a jelölteknek arról kellett meggyőzniük az újságírókat, hogy miért ők érdemlik meg a legjobban, hogy szerepeljenek a magazinban. Jacobs a jelentkezési anyagában arról beszélt, hogy az öregség menő és az alacsony termet szexi. Sikerült meggyőznie a döntéshozókat.

Közelebb vagyok a hatvanhoz, mint az ötvenhez, szóval az, hogy szerepelhetek a Sports Illustrated fürdőruhás számában és képviselhetem a korombeli nőket, a legjobb érzés a világon” – mondta el Kathy Jacobs.

Lapozd fel a galériánkat Kathy pár képéért, és tudj meg még többet a legidősebb bikinimodellről!

Közel a hatvanhoz Kathy a valaha volt legidősebb modell a magazinban, aminek legelső száma pont abban az évben jött ki, amikor ő született.
Kattints a további képekért!

Nincs mit tenni: el kell ismernünk, hogy az amerikai celeb valóban kortalan.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak