Fashion&Beauty

Hagyomány egy kis csavarral - A lebegő francia manikűrt te is imádni fogod!

Ha szeretsz egy kis csavart vinni egyszerű francia manikűrödbe, akkor a lebegő francia manikűrért egyenesen odáig leszel!

Kifinomult elegancia

A francia manikűr az egyik legnépszerűbb és legikonikusabb körömdíszítés, melyet évtizedek óta, világszerte kedvelnek a nők. A folyamatosan változó trendek viszont természetesen ezt a hagyományos manikűrt is elérik, melyhez a szépségápolási szakemberek egyre újabb és újabb csavart adnak. A legaktuálisabb francia manikűr szintén nagyon különleges, miközben megőrzi az eredeti elgondolás kifinomult egyszerűségét. Kíváncsi vagy, milyen is pontosan a lebegő francia manikűr trend? Nézd meg a galériát, lenyűgöző körömötleteket gyűjtöttünk össze!

A lebegő francia manikűr alapötlete, hogy a hagyományos fehér vonalat a köröm nagyjából harmadánál kell meghúzni. De ha kicsit másképp szeretnéd csinálni, próbáld meg a vonalat még inkább lefelé húzni a körömágy felé. Ez az éles vonal optikailag hosszabb körmöket teremthet, különösen négyzet alakú körmök esetén.
Kattints a további képekért!

Ha nem tudsz dönteni a vagány shag és az elegáns bob között, van egy jó hírünk: a cowgirl stílus ezt a kettőt egyesíti és talán pont neked való.

Leadfotó: 123rf, forrás: women.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Fashion&Beauty
Sztárok
A trónörökös apák napja alkalmából egy elképesztően édes fotót osztott meg közösségi oldalán.
Sztárok
Meghan Markle május 11-én, Nigériában viselte azt az ékszert, amely egykor Dianáé volt.
Lifestyle
Ha meglátod az eredményt, többet biztosan nem hagyod ki ezt a trükköt a mosogatási rutinodból!