Fashion&Beauty

Hagyomány egy kis csavarral - A lebegő francia manikűrt te is imádni fogod!

Ha szeretsz egy kis csavart vinni egyszerű francia manikűrödbe, akkor a lebegő francia manikűrért egyenesen odáig leszel!

Kifinomult elegancia

A francia manikűr az egyik legnépszerűbb és legikonikusabb körömdíszítés, melyet évtizedek óta, világszerte kedvelnek a nők. A folyamatosan változó trendek viszont természetesen ezt a hagyományos manikűrt is elérik, melyhez a szépségápolási szakemberek egyre újabb és újabb csavart adnak. A legaktuálisabb francia manikűr szintén nagyon különleges, miközben megőrzi az eredeti elgondolás kifinomult egyszerűségét. Kíváncsi vagy, milyen is pontosan a lebegő francia manikűr trend? Nézd meg a galériát, lenyűgöző körömötleteket gyűjtöttünk össze!

A lebegő francia manikűr alapötlete, hogy a hagyományos fehér vonalat a köröm nagyjából harmadánál kell meghúzni. De ha kicsit másképp szeretnéd csinálni, próbáld meg a vonalat még inkább lefelé húzni a körömágy felé. Ez az éles vonal optikailag hosszabb körmöket teremthet, különösen négyzet alakú körmök esetén.
Kattints a további képekért!

Ha nem tudsz dönteni a vagány shag és az elegáns bob között, van egy jó hírünk: a cowgirl stílus ezt a kettőt egyesíti és talán pont neked való.

Leadfotó: 123rf, forrás: women.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...