Fashion&Beauty

Váratlanul bukkant fel Cameron Diaz: szédítően csinos volt a színésznő

Az elmúlt 10 évben Cameron Diaz tudatosan kerüli a reflektorfényt, így mindig nagy szenzációnak számít, valahányszor sikerül őt lencsevégre kapni. Hosszú idő után nemrég ismét megjelent a nyilvánosság előtt, méghozzá nagyon trendi szerelésben.

Lezser, egyben elegáns megjelenés

Már egy évtizede, hogy Cameron Diaz nyilvános szereplései igencsak ritkának számítanak. A színésznő azért határozott úgy annak idején, hogy hátat fordít a csillogó hollywoodi életstílusnak, mert meglátása szerint karrierjében már mindent elért, amit csak lehet, s közben megért arra, hogy férjével, Benji Maddennel családot alapítson. Mint ismert, kislányuk, Raddix 2020 januárjában született béranyától, idén márciusban pedig kiderült, hogy a legnagyobb titokban világra jött második gyermekük, Cardinal. Az Álljon meg a nászmenet!, a Holiday és a Charlie angyalai sztárja napjainkban főként csak szeretteire, valamint saját vállalkozására fókuszál – pár éve piacra dobta saját bormárkáját –, ám rajongói legnagyobb örömére a közelmúltban fény derült arra, hogy ismét forgat, s még idén visszatér a képernyőre a Back in Action című filmben Jamie Foxx oldalán. A hétvégén pedig ismét sikerült meglepetést okoznia, ugyanis váratlanul felbukkant a BottleRock Zenei Fesztiválon, ráadásul igencsak mutatós outfitben. Galériánkban megmutatjuk!

Cameron Diazt szépsége, tehetsége és humorérzéke mellett az a tulajdonsága is népszerűvé teszi, hogy affinitása van a divathoz, remekül párosítja a ruhadarabjait, a kirívóság helyett pedig az eleganciára helyezi a hangsúlyt.
Kattints a további képekért!

Cameron Diaz számára nagyon fontos a szépségápolás, a jó minőségű sminkekért pedig egyenesen rajong: a vígjátékok koronázatlan királynője nem használ túl sok terméket, ám kedvenceihez már évek óta hűséges.

Leadfotó: Theo Wargo/Getty Images for NBC

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszönt a nyár és a napsütéses időszak, sokan örömmel vonulnak ki a szabadba, hogy élvezzék a napfényt és a meleget, azonban gyakran nem fordítanak kellő figyelmet a megfelelő fényvédelemre,...