Csak nálunk láthatod: Zoób Kati exkluzív divatemutatóval készül az Inspiráló Nők Napján

A márka idén 25 éves, ennek apropóján különleges show-val kápráztatja el a közönséget a tervező.

Inspiráló Nők Napja

Március 21-én kerül sor a 2019-es Inspiráló Nők Napjára a Várkert Bazárban. A Femcafe.hu idén is kereste azokat az ösztönző tehetségeket és kiemelkedő személyiségeket, akik mindennapos teljesítményükkel és példaértékű hozzáállásukkal motivációként, útmutatóként szolgálnak a társadalom számára. A tavaly debütáló eseményhez hasonlóan ez alkalommal is nagyszabású díjátadó gála keretében derül ki, kik lesznek az év legkiemelkedőbb női, akikre ezúttal hét kategóriában szavazhattak az olvasók, és akiket előzetesen az öt tagú jelölőbizottság választott ki.

Mivel szerettük volna, hogy ez a különleges nap valóban maximálisan az inspiráló nőkről szóljon - ahogy 2018-ban -, a rendezvénynek idén is lesz egy délutáni, a nagyközönség számára nyitott délutáni eseménye. Az ingyenesen látogatható Inspirűló Nők Napja - mely 15 órától veszi kezdetét és 18 óráig tart - megannyi szuper programmal várja az érdeklődőket. A hírességekkel és influencerekkel való kerekasztal-beszélgetések mellett például Hajas László szenzációs előadására is beülhetnek a vendégek, valamint lenyűgöző divatbemutatókkal is készülünk.

(A részletes programot ide kattintva megnézheted.)

Katti Zoób exkluzív divatbemutató

A délutáni programsorozat fénypontjaként és méltó lezárásaként egy csodálatos és rendkívül exkluzív fashion show-nak is részesei lehetnek a látogatók, hiszen hazánk egyik legnépszerűbb és legkiemelkedőbb tervezője, Zoób Kati a Femcafe Inspiráló Nők színpadán mutatja be új kreációit. Tudni kell, hogy a Katti Zoób márka idén 25 éves, az említett bemutató keretében pedig a 2019-es tavaszi/nyári kollekciót láthatja majd a közönség, melynek többek között különlegessége lesz, hogy felöleli a brand történetét egészen a kezdetekig.

A brandről

A Katti Zoób márka évek óta etalon a szakmában, a sokoldalú magyar tervező az évek során bámulatos kollekcióival meghódította a világot - Párizst, Londont, Bécset, New Yorkot és Dubajt egyaránt. Miután az 1990-es Josephine Baker című filmben nagy sikert aratott a főszereplőnek készített darabjaival, megalapította első vállalkozását, rövidesen pedig szalont is nyitott Budapest szívében.

Sokan azért rajonganak a márkáért, mert színes és változatos, mindenki megtalálhatja benne saját stílusát. Az alapvetően klasszikus vonalat az extrém mintákkal és különleges jegyekkel kombináló brand mindig tud újat mutatni, olykor még a futurisztikus, extravagánsabb darabok sem állnak távol tőle. Hoztunk néhány fotót ízelítőként, de ha élőben is szeretnéd látni a Katti Zoób lélegzetelállító tavaszi/nyári kollekcióját, akkor gyere el március 21-én a Várkert Bazárba, és élvezd a kivételes divatshow-t!

Kattints a további képekért!

Az Inspiráló Nők Napján izgalmas kerekasztal beszélgetéseket is meghallgathatsz olyan neves közéleti személyiségekkel, mint Görög Zita. A sztár a BORS-nak árulta el, mi élete legnagyobb kihívása. Az interjút ide kattitva olvashatod!

Leadfotó: Katti Zoób

Oldalak

Szólj hozzá Te is!