Kathy Ireland saját cipőkollekciót tervez

Egyre több sztár indít saját vállalkozást és lepi meg a rajongóit egyedi, általuk tervezett darabokkal. Míg Rihanna ruhákat tervez, addig Sarah Jessica Parker és Kathy Ireland a cipők világába fektetett be.

Újabb cipőmárka egy hírességtől

Kathy Ireland a világ leggazdagabb szupermodellje úgy döntött, hogy elindítja saját cipőmárkáját, melyet a Royal Footwear & Accessories közreműködésével készít el. A 2015 tavaszán debütáló darabokkal kapcsolatban Ireland a következőket nyilatkozta: ,, Szorgalmasan dolgozunk rajta, hogy ne csak gyönyörű, de kényelmes cipőket is készítsünk. Ezért is esett a választásom a Royal Footwear & Accessories csapatára, hisz ez egy rendkívüli vállalkozás, igen nyitott vezetéssel, így mindig meg tudnak újulni, számos innováció köthető a nevükhöz és nem utolsó sorban minden minőségi, ami kikerül a kezeik közül."

A kényelem lesz a meghatározó

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

Az együttműködéssel kapcsolatban annyit már elárultak, hogy a cipők különlegessége a talprész kialakításában rejlik, hisz nemcsak egy extra puha talpbetét szolgálja majd a kényelmet, de a talpak is légiesen könnyűek lesznek. A topánok designja is fontos szerephez jut, Kathy döntése alapján az élénk, vidám színek lesznek a meghatározóak és a szövettípusokkal is szeretnének majd kísérletezni.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!