Különleges nyári darab - A fehér mellényke

A nyár egyik kedvenc színe a fehér, így nem árt, ha minden kulcsdarabból legalább egy rendelkezésünkre áll a hófehér árnyalatból is.

Városnézéshez vagy az irodába is jól jöhet egy vékonyabb, fehér mellény, hisz a forró napokon is előfordul, hogy árnyékban vagy légkondicionált helyiségben kell tartózkodnunk. Mivel nem mindig praktikus egy kardigánt magunkkal cipelni, egy könnyed és stílusos mellény remek választás lehet.

Tedd izgalmasabbá az alapdarabjaidat!

A fekete-nude összeállításokat sokkal klasszikusabbá varázsolhatja egy fehér mellény, amit ha egy leopárdmintás sállal és egy fekete napszemüveggel is párosítunk, igazán nőcis és klasszikus lehet a megjelenésünk. A fehér, hosszú szoknyákhoz is passzol egy ilyen felső, ám arra ügyeljünk, hogy ha nem akarunk túl szűzies hatást kelteni, hanem inkább a modern, városi vonalat szeretnénk képviselni, akkor csempésszünk egy hangsúlyos színt a szerelésünkbe, például egy élénk rúzs vagy egy feltűnő táska segítségével. A laza farmersortos megoldásokat is különlegesebbé tehetjük, ha a fehér mellényt, mint felsőt viseljük és a derekunknál egy izgalmasabb övvel vagy kendővel összefogjuk.

Nyári ruhácskához

A könnyű és szellős, kissé romantikus daraboknak is modern stílust varázsolhatsz egy fehér mellény, főleg az origami hajtogatású és a bőrből készült darabokkal. Ha egy színes, mintás darabot fehér mellénnyel és fekete kiegészítőkkel párosítunk, egyből business jellegű lesz az összeállítás, míg a szegecses, cipzáras mellény vagány, bulis szerkót varázsol az egyszerű darabokból is. A hosszú nyakláncok, a multi karkötők, a fejkendők, a rojtos táskák és a csizmák pedig igazán bohém és hippis hatású szettet hoznak létre.

Mindent feldob

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!

A lágy pasztellszíneket is hangsúlyosabbá tehetjük egy-egy fehér darabbal, de a rockos, laza, grunge stílus ruháit is trendibbé tehetjük egy fehér mellény segítségével. Szerencsére semlegességének köszönhetően egy ilyen darab remekül illik mindenhez, legyen szó akár bőrről, pamutról, farmerről vagy lágy, pasztellos, esetleg neon színekről.

Fotók: pinterest.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!