Fashion&Beauty

Jennifer Lopez megmutatta, mi lesz az ősz legvagányabb trendje: nem győződ majd bezsebelni a bókokat, ha kipróbálod ezt a szettet

Jennifer Lopeztől már megszoktuk, hogy az exkluzív eseményeken mindig úgy ragyog, akár egy istennő, tündöklése azonban az egyszerű hétköznapokon sem fakul meg, sőt: az énekesnő még egy átlagos összeállítást is úgy tud viselni, mint senki más.

Ősztől ez jön majd szembe velünk az utcán

Jennifer Lopez korunk egyik legnagyobb divatikonjának számít, hiszen párját ritkító, egyedi ízlésvilága nők millióit inspirálja nap mint nap, arról nem is beszélve, hogy az évek során folyamatosan változó stílusa, valamint merész ruhakölteményei újabb és újabb trendeket teremtenek az egész világon. Emellett nem csupán a vörös szőnyeges eseményeken tündököl szemkápráztató öltözékekben, hanem egy teljesen átlagos, hétköznapi outfitből is képes kihozni a maximumot – erre tökéletes példaként szolgál legutóbbi lezser megjelenése, ami noha csak egy farmernadrágból és egy ingből állt, olyan lenyűgözően mutatott rajta, hogy nekünk is egyből megjött a kedvünk az ehhez hasonló összeállításokhoz. Galériánkban megmutatjuk, milyen mesésen nézett ki a popsztár:

Jennifer Lopez ikergyermekei, Emme és Max társaságában programozott a hétvégén: a családot szombat délután kapták lencsevégre, ahogy Beverly Hills utcáin sétáltak és fagylaltot ettek, miután elköltöttek egy kellemes ebédet a Porto Villa nevű étteremben.
Kattints a további képekért!

Smink nélküli videót posztolt magáról az 54 éves Jennifer Lopez és azt is elárulta követőinek, hogyan őrizte meg fiatalos, makulátlan külsejét az évek során.

Leadfotó: Nathan Congleton/NBC via Getty Images
Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.