Fashion&Beauty

4 frizuraötlet, amitől sokkal, de sokkal dúsabbnak tűnik majd a hajad

Mindenki dús hajra vágyik, de sajnos nem mindenkit áldott meg a sors vastag, erős hajszálakkal. Szerencsére ma már olyan frizurákat is kipróbálhatunk, amelyek segítségével dúsabb hatást érhetünk el.

Frizuraötletek a dúsabb hatásért

A jó hír az, hogy a vékonyszálú hajból sok mindent ki lehet hozni és általában jól reagál a hőformázásra, kevés termékkel is simává, fényessé tehető. Azonban a térfogat létrehozása kihívást jelenthet, viszont rengeteg tipp, trükk, termék és technika létezik, amelyek egy kis plusz volument adhatnak a hajszálaidnak - nevezetesen: hajszárítási metódusok, térfogat-növelő termékek, valamint jól megválasztott frizurák - tehát ha kevés hajad van, akkor is tudunk megoldást.

Milyen frizurákat érdemes kipróbálnod, ha vékonyszálú a hajad?

Magas copfok Ehhez a frizurához még csak le sem kell vágatnod a hajad! A Tiktokon rengeteg különböző copfötlet kering, a legtöbb pedig olyan típus, amelyet már-már a fejünk tetején rögzítünk. Textúráló termékekkel befújva adhatunk egy kis volument a hajnak, illetve a tincseket göndörítsük, majd tupírozzuk egy kicsit a tökéletes hatás érdekében. Ez a frizura a póthaj applikálását is lehetővé teszi úgy, hogy azt senki ne vegye észre.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images, Forrás: Glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.