Fashion&Beauty

Szemet gyönyörködtető ruhában kapták lencsevégre Jennifer Lopezt: a popdíva olyan volt, akár egy királynő

Jennifer Lopez ismét felrobbantotta az internetet, ezúttal egy csodaszép, Alexandre Vauthier ruhában nyűgözte le a rajongóit.

Igazi divatdiktátor

Jennifer Lopez egy vérbeli stílusikon, akitől már megszoktuk, hogy legyen bármilyen évszak, a megjelenése mindig kifogástalan és tökéletes, hiszen a kisujjában van a divat. Sosem okoz csalódást a ruhaválasztásával, és pontosan olyan lenyűgözően mutat egy egyszerű farmer-póló kombinációban is, mint a legextrémebb vörös szőnyeges szettjeiben. S bár bőven az ötvenes éveiben jár, ma is éppoly fiatalos, mint évekkel ezelőtt, éppen ezért még a legkihívóbb és a legmerészebb darabok is pont úgy állna rajta, mint ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Nemrég egy újabb ragyogó szettben kapták lencsevégre, ami egész egyszerűen istenien állt rajta: kattints a galériára és nézd meg, milyen pompázatos volt ismét a világsztár!

Május 12-én érkezik a Netflixre Az anya című film, melyben Jennifer Lopez egy bérgyilkost játszik, aki hosszú évekig tartó bujkálás után visszatér, hogy megmentse a lányát.
Kattints a további képekért!

Egy világ figyelte könnybe lábadt szemmel, ahogy közel 20 év különlét után Jennifer Lopez és Ben Affleck újra egymásra talált - de a boldogságot nem adják ingyen, és a színész mindent megtett szerelméért.

Leadfotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.