Fashion&Beauty

Kacér ruhában mutatkozott a nyilvánosság előtt Michael Jackson dögös lánya: a 25 éves Paris testét felül csak egy melltartó takarta - Fotók

Április derekán vette kezdetét Kaliforniában a híres Coachella fesztivál, mely évről-évre vonzza a legnagyobb amerikai szupersztárokat. Most egy igazi nepo baby, a néhai Michael Jackson szexi lánya is ellátogatott a rangos eseményre.

Feszegeti a saját határait

Április 15-én vette kezdetét Kaliforniában a híres Coachella fesztivál, mely az amerikai világsztárok egyik legkedveltebb zenei programsorozatának számít. Idén egy igazi nepo baby, a pop néhai királyának, Michael Jacksonnak 25 éves lánya is tiszteletét tette az eseményen, ahol szinte már hagyománynak számít, hogy a nevesebb résztvevők provokatív, a fantáziára vajmi keveset bízó, sok esetben már-már polgárpukkasztó ruhakülönlegességekben jelennek meg. Így tett a szemtelenül fiatal Paris is. Lapozd fel galériánkat, jönnek a legfrissebb fotók a vonzó sztárcsemetéről!

Az ifjú Jackson-csemete már a fesztiválra menet is különleges öltözetben hívta fel magára a figyelmet: egyszerre kacér és veszedelmesen szexi szettjén a publikum csak ámult-bámult. Paris ráadásul egy szál melltartóban mutatta meg irigylésre méltó, hibátlan felsőtestét.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!