Fashion&Beauty

Rachel McAdams szőrös hónaljjal pózolt a legutóbbi fotózásán

Rachel McAdams a legutóbbi fotózásán a természetességet próbálta hangsúlyozni. Meglepő, de ugyanakkor egy nagyon emberi kéréssel fordult a fotósokhoz.

Fő a természetesség

Rachel McAdams a Bustle magazinnak adott interjút, és természetesen jó néhány fotó is készült róla. A színésznő kérése az volt, hogy csak minimálisan retusálják a képeket, és a hónaljszőrzete teljesen látható legyen. Az interjúban Rachen megjegyzi, hogy valósághűbb képet akart nyújtani a testképéről úgy, hogy mindeközben latexet és csipkét viselt. „Ezen a felvételen latex fehérneműt viselek" - mondta a fotókkal kapcsolatban. „De szültem két gyermeket, ez az én testem, és azt gondolom, hogy fontos, hogy ezt visszatükrözzem a világnak" - mondta.

McAdams arról is beszélt, hogy két évre visszalépett a színészi pályafutásától, és elmondta Bustle-nek, hogy utólag már nem bánja, de korábban kétszer is meggondolta ezt a döntését.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!