Így tüntesd el az ősz hajtöveket két festés között

Az őszülés problémája még Katalin hercegnét sem kerüli el, előbb-utóbb mindannyiunknak búcsút kell intenünk eredeti hajszínünknek, de egy kis festéssel még elodázhatjuk a dolgot. Két festés között azonban az ősz hajtöveid elárulhatnak, így amikor meghallottuk az alábbi technikát, mi nagyon megörültünk. Semmi különleges dologra nem lesz szükséged, sőt, túl sok időre sem.

Nem is gondoltuk volna, hogy ez működik

Ha befestetted a hajad, de elkezdett lenőni, és ismét előbukkantak a nem kívánatos ősz hajszálak – a következő festésig pedig még heteket kell várnod – egy nagyon egyszerű praktikát ajánlunk. Először is fogj egy jó sminkecsetet, aztán keress egy olyan szemhéjpúdert, aminek a színe a legközelebb áll a hajad színéhez.

Először mártsd bele az ecsetet egy pohár vízbe, ezután a púderbe, és kezdd el befesteni a hajad. Épp úgy, mint amikor az iskolában vízfestékkel festegettetek, csak itt a hajad a vászon. Természetesen elég csak a lenőtt hajtöveket – különösen az ősz részeket – befestened. Várd meg, amíg teljesen megszárad, így rajta marad egészen a következő hajmosásig.

Van más megodás is, amihez mindössze egy fésűre lesz szükséged. Ha kíváncsi vagy, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2