Így válassz farmert az alakodhoz - Nem mindenkinek áll jól a szűk fazon

A tökéletes farmer kiválasztása nem is olyan könnyű feladat, ügyelni kell a nadrág fazonjára, színére, a zsebek elhelyezkedésére és még sorolhatnánk. Hogy egy kicsit megkönnyítsük a dolgotokat, most elmondjuk, az egyes fazonok milyen alakon mutatnak jól.

Az egyenes szárú farmer

Az egyenes szár előnye, hogy nem hangsúlyozza a pocakot és a csípőt, ráadásul egy kis súlyfelesleg is könnyen eltüntethető alatta. Ugyanakkor nagyon vékony nőknek nem ajánlott, mert természetellenesen vékonynak fognak tűnni benne.

Szinte minden alkatra tökéletes választás, talán a téglalap, más néven banán alkatú nők kerüljék, akiknek laposabb a fenekük az átlagosnál.

A boyfriend fazon

A boyfriend fazon előnye, hogy nőiesebbé teszi a keskeny csípőt, szép derekat varázsol és a lábakat is szebbnek mutatja. Ugyanakkor vigyázni kell vele, mert optikailag összenyom, ezért az alacsony nők inkább a kicsit testkövetőbb "girlfriend" fazont válasszák.

A téglalap, a homokóra és a felül erősebb eper alakon csodásan mutat, viszont az alma és körte alakúak kerüljék.

A trapéznadrág

A trapéznadrág előnye, hogy arányosabbá és nőiesebbő teszi az alakot: a vállak és a felsőtest kisebbnek tűnik benne, a csípő pedig keskenyebbnek. Ugyanakkor a lábak rövidebbnek tűnnek benne, így alacsony nőknek nem ajánlott.

Az alma, az eper és a homokóra alakon mutat legszebben, a téglalap és a körte alakú nőknek azonban nem ajánlott.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!