Fashion&Beauty

Ezek a húsvéti manikűrök garantáltan belopják magukat a szívedbe: gyönyörű minták az ünnepekre

Nincs is jobb ürügy arra, hogy új manikűrt készítsük magunknak, mint egy ünnep. Persze sokan ilyenkor a körmösükhöz fordulnak, hogy valamilyen extra mintát kérjenek, ugyanis nem könnyű ezeket elkészíteni.

Húsvéti manikűrök

Számtalan húsvéti körömmintával találkozhattunk már: ilyenkor rendkívül népszerűek a tojások, nyuszik, és répák a manikűrön, de a pasztellárnyalatok is sokak kezén pompáznak. Természetesen a formát illetőleg is lehet kísérletezni, de érdemes kikérned a körmösöd véleményét is, hogy az adott minta milyen formájú körmön nézne ki a legjobban. Nem tudod, hogy milyen körmeid legyenek húsvétkor? Mutatunk néhány inspirációt, válaszd ki a kedvencedet és mutasd meg a körmösödnek!

Ha a legcukibb csibés manikűrt kerested, most megtaláltad.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.