Fashion&Beauty

Rövid frizurát szeretnél? Ez az 5 stílus a legtrendibb most

A rövid haj ismét hatalmas népszerűségnek örvend, főleg, amióta Hailey Bieber is bevállalta ezt a stílust. Azóta egyre többen keresik meg a fodrászukat, hogy hasonló hajat szeretnének.

Ezek a legtrendibb rövid frizurák idén

A rövid frizura kifejezetten praktikus tavasszal és nyáron, arról nem is beszélve, hogy fokozatosan jönnek vissza a divatba a rövidebb fazonok. Ha hosszú hajad van, de mindig is arról álmodoztál, hogy egyszer levágatod a tincseid, akkor nagyon jó helyen jársz, ugyanis összegyűjtöttünk a legtrendibb 2023-as rövid frizurákat. Természetesen teljesen másképp kell kezelni ezeket a fazonokat, sokszor több idő reggel elkészülni, de azt kell mondanunk, hogy megéri. Válogass ezek közül a szuper frizurák közül és látogass el a fodrászodhoz!

A bob fazon elképesztő népszerűségnek örvend most. Nemcsak stílusos, de könnyen kezelhető frizuráról van szó.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.