Fashion&Beauty

II. Erzsébet gyémánt nyakláncát öltötte magára Kamilla: ilyen ragyogóan festett a királyné a csillogó ékszerben

Kamilla királyné a korának megfelelően, mindig rendkívül stílusosan és elegánsan jelenik meg a királyi család hivatalos eseményein. Nemrég férjével, III. Károly királlyal a berlini Schloss Bellevue állami bankett díszvendégeként vonultak végig a kamerák előtt, az alkalomra pedig nem akármilyen ékszekeret választott magának.

Nagyon előkelő volt a banketten

Kamilla stílusát mindig is áthatotta a finom elegancia és sikk, amióta pedig szeptemberben királyné lett, új titulusa miatt még hivatalosabban öltözködik, mint korábban – gardróbját szebbnél szebb kosztümök, estélyik és koktélruhák alkotják. A szettek mellett különleges ékszergyűjteményt is a magáénak mondhat, melyben olyan káprázatos nyakláncok is találhatók, mint amilyet nemrég egy formális látogatáson viselt Németországban. A szóban forgó darab annak idején a néhai II. Erzsébet tulajdonát képezte, de a jelenlegi uralkodó feleségének is pontosan olyan mesésen állt, mint neki. Galériánkban megmutatjuk, milyen előkelő volt Kamilla királyné a berlini Schloss Bellevue állami bankett díszvendégeként:

Károly király és Kamilla királyné a berlini Schloss Bellevue állami bankett díszvendége volt szerda este. A látogatáson Frank-Walter Steinmeier elnök és Frau Elke Budenbender köszöntötte őket, emellett találkoztak a volt kancellárral, Angela Merkellel is.
Kattints a további képekért!

III. Károly koronázása nemcsak az uralkodó, hanem felesége, Kamilla számára is fontos esemény lesz, így nem csoda, hogy a királyné a lehető legjobban szeretne kinézni a nagy napon – ruhaválasztása kapcsán azonban sokaknak felszaladt a szemöldöke.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A 2023-as esztendő a vízi Nyúl éve volt a kínai horoszkóp szerint, 2024 viszont a Fa Sárkány esztendője lesz, és bizony nagy változásra számíthat az összes állatövi jegy.
Sztárok
Az akkor még hercegi rangban szolgáló Károly élete talán legborzasztóbb pillanatait élte át.
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.