Fashion&Beauty

II. Erzsébet gyémánt nyakláncát öltötte magára Kamilla: ilyen ragyogóan festett a királyné a csillogó ékszerben

Kamilla királyné a korának megfelelően, mindig rendkívül stílusosan és elegánsan jelenik meg a királyi család hivatalos eseményein. Nemrég férjével, III. Károly királlyal a berlini Schloss Bellevue állami bankett díszvendégeként vonultak végig a kamerák előtt, az alkalomra pedig nem akármilyen ékszekeret választott magának.

Nagyon előkelő volt a banketten

Kamilla stílusát mindig is áthatotta a finom elegancia és sikk, amióta pedig szeptemberben királyné lett, új titulusa miatt még hivatalosabban öltözködik, mint korábban – gardróbját szebbnél szebb kosztümök, estélyik és koktélruhák alkotják. A szettek mellett különleges ékszergyűjteményt is a magáénak mondhat, melyben olyan káprázatos nyakláncok is találhatók, mint amilyet nemrég egy formális látogatáson viselt Németországban. A szóban forgó darab annak idején a néhai II. Erzsébet tulajdonát képezte, de a jelenlegi uralkodó feleségének is pontosan olyan mesésen állt, mint neki. Galériánkban megmutatjuk, milyen előkelő volt Kamilla királyné a berlini Schloss Bellevue állami bankett díszvendégeként:

Károly király és Kamilla királyné a berlini Schloss Bellevue állami bankett díszvendége volt szerda este. A látogatáson Frank-Walter Steinmeier elnök és Frau Elke Budenbender köszöntötte őket, emellett találkoztak a volt kancellárral, Angela Merkellel is.
Kattints a további képekért!

III. Károly koronázása nemcsak az uralkodó, hanem felesége, Kamilla számára is fontos esemény lesz, így nem csoda, hogy a királyné a lehető legjobban szeretne kinézni a nagy napon – ruhaválasztása kapcsán azonban sokaknak felszaladt a szemöldöke.

Leadfotó: Chris Jackson/Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.