Fashion&Beauty

Közeli szelfit lőtt magáról a 27 éves amerikai rapper: a fél világot megdöbbentette, hogy néz ki igazából a bőre - Fotó

A 27 esztendős Doja Cat olyasmire vállalkozott, amire a sztárvilágban nem mindenki: egészen közeli szelfit készített sminkmentes arcáról, és cseppet sem zavarta, hogy ezzel leleplezi megannyi bőrhibáját a nagyközönség előtt.

Egész más látványt nyújt, amikor nem fedi smink az arcát

A 27 éves amerikai rapper, Amala Ratna Zandile Dlamini, vagy ahogy mindenki ismeri, Doja Cat egyáltalán nem szégyellős, ha természetes, sminkmentes arcát kell megmutatnia hűséges rajongótáborának. A híresség a minap az iHeart Radio díjátadó ceremóniáján tette tiszteletét, ahol a legtöbbet játszó zenei előadónak járó kitüntetésben részesítették. Az előadóművész fehér pólóban, bőrnadrágban és bézs műszőrmekabátban tűnt fel az ünnepségen - idézi fel a 24.hu cikke -, ahol mindenki megcsodálhatta hibáktól mentes, tükörsima, feszes bőrét.

Doja Cat később egy rövid ideig elérhető Instagram-történetben mondott köszönetet az impozáns trófeáért, majd olyasmire vállalkozott, amitől sok híres nő elzárkózik: lőtt magáról egy közeli szelfit, melyen jól látszik, hogy a homlokát valójában sok-sok apró pattanás borítja. A zenész, aki szokatlanul őszinte, közvetlen hangnemben szokott nyilatkozni a testét ért változásokról, nemrég arról tweetelt, hogy mellműtéten és zsírleszíváson is átesett - írja a People.

Millie Bobby Brown, a Stranger Things című tévészéria egyik főszereplője friss Instagram-videójában bizonyította be, hogy még a legkeresettebb filmcsillagok is tudnak hétköznapian esendők lenni, amikor éppen nem csillogó díszletek között végzik a munkájukat.

Leadfotó: Steve Granitz / Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.