Most jött be a divatba ez a kabát, de máris minden stílusos nő hordja

Nem egy nőies fazon, viszont nagyon trendi és praktikus! Csak most kezdték el árulni az üzletekben, de már el is kezdték hordani a trenddiktáló divatkirálynők a szezon legújabb dzsekijét, ami a steppelt pufidzsekik egyik újabb változata.

A "hullámos" pufidzsekik idén nagyon népszerűek

A steppelt pufidzsekik az idei téli szezonban népszerűbbek, mint valaha: mutattunk már be nektek csokoládé barna és metálfényes darabokat, ahogyan szebbnél szebb színben ragyogókat és "paplanszerű" maxi változatokat is - a mostani legújabb verzió viszont minden eddigi variánson túl tesz, hiszen egy teljesen új mintával rendelkezik!

A "hullámos" pufidzsekik csupán pár hete törtek be a divatpiacra - az üzletek még csak most kezdik feltölteni a hullámokkal díszített steppelt kabátkészleteiket -, a legdivatosabb trenddiktáló nők viszont már most elkezdtek lecsapni ezekre a darabokra. Sanszos tehát, hogy ez lesz az új őrület a kabátpiacon. Most mi is összegyűjtöttünk nektek a hazai kínálat legjobb alapdarabjait, melyek a hűvös időjáráskor kitűnő szolgálatot nyújtanak: meglátjátok, a hideg téli mínuszokban éppúgy jól fog jönni, mint a kora tavaszi estéken! A teljes válogatásunkat megtekinthetitek a cikk alján látható képgalériánkban.

A khaki színnel soha nem lehet mellélőni - ez a menő, enyhén túlméretezett darab pedig enyhe metálos fénnyel is rendelkezik, tehát ennél trendibb talán nem is lehetne. Bőven alá lehet öltözni, de akkor is jól mutat, ha csak egy pólót veszel alá - jól fog jönni tavasszal is! A fenti képen látható steppel szaténanorák férfias szabása ellenére nagyon csinos darab - ha viszont inkább a nőies változatokat szereted, akkor is megtalálhatod a kedvenc "hullámos" pufidzsekidet, hiszen olyan verziókat is válogattunk, melyek alakhangsúlyos derékövvel rendelkeznek.

A teljes "hullámos" díszítéssel rendelkező steppelt dzsekiválogatásunkat megtalálhatjátok a lenti képre kattintva!

Reserved Kabát dekoratív steppeléssel 19 995 Ft Ez a sötétzöld színű steppelt maxikabát dekoratív, hullámszerű díszítéssel rendelkezik, ami a szezon legtrendibb téli ruhadarabjává teszi. Alakhangsúlyos szabását még jobban erősíti a deréknál szabályozható zsinórös öv; extrém hideg esetén pedig jól jöhet a kapucnija, az oldalán lévő két zsebe, valamint az ujjrész gumis szűkítése is, aminek hála a mínuszokban sem fognak áthűlni a karjaid.
Kattints a további képekért!

Ennek az új pulóver trendnek a mesés darabját minden nő szereti - de ez nem is csoda, hiszen egy igazi tavaszváró darabról van szó!! Most összegyűjtöttük nektek a jelenlegi hazai kínálatban lévő legszebb virágmintás pulóvereket, rajongani fogtok értük!

Leadfotó: Oh Polly
Fotó: Mango

Oldalak