A színes pufidzsekik, amiket tavaszig le sem szeretnénk venni magunkról

A legtöbben nem szeretjük a hideg időt - a színes dzsekiket viszont annál inkább! Nem tehetünk róla, de teljesen belehabarodtunk ezekbe a mesés, szivárvány színű darabokba, melyek tökéeltes tavaszváró dzsekiknek is beillenek. Most összegyűjtöttük nektek a legjobb pufidzsekiket azok számára, akik szeretnének egy kis színt vinni a mindennapjaikba!

Mesés színekben kaphatóak a legújabb steppelt dzsekik

A pufidzsekik trendje nagyon hosszú időre, majdnem 100 évvel ezelőttig nyúl vissza: az első lúdtollakkal kitömködött darabot az amerikai Eddie Bauer ruhavállalat készítette el 1936-ban, aminek célja főként nem is egy újabb trend létrehozása, hanem maga a praktikum volt - a tervező ugyanis egy téli halászás során szinte teljesen kihűlt, később pedig egy olyan kabátot szeretett volna készíteni az embereknek, ami még a legzordabb hidegben is tökéletesen melegen tartja őket. Nos, ez sikerült neki!

Később, már az 1980-as években a Norma Kamali márka és a Moncler vállalata "honosította" meg a pufidzsekiket, amit aztán a Timberland, az Armani és a Fiorucci is emelt át stílusosan a divat világába. A Pet Shop Boys formáció tagjai karrierjük kezdetén például csak rikító árnyalató dzsekikben mutatkoztak, tehát ők lényegében ők voltak az első arcai a színes pufidzsekiknek. Azóta telt-múlt az idő és 40 évvel később újra itt vagyunk... A színes pufidzsekik divatosabbak, mint valaha!

Szerencsére mi is menőbbnél menőbb színekben válogathatunk az idei szezon legmelegebb, legtrendibb kabátjából: a csokoládé barna színű változatok mellett például rózsaszín, lila, kék és színátmenetes darabot is találtunk a jelenlegi hazai kínálat dzsekijei közül, melyeket most nagy örömmel mutatunk be nektek!

Kattints a lenti képgalériánkra és válaszd ki a számodra leginkább tetsző steppelt dzsekit, hogy a hideg idő alatt is trendi legyen az öltözködésed!

H&M Vízlepergető sídzseki 9995 Ft Bár a vizet lepergeti magáról, a tekinteteket garantáltan nem! Sídzsekinek hirdetik, de szerintünk a mindennapokban is tökéletes viselet egy fehér nadrághoz vagy farmerhez. Elöl van két hatalmas zsebe, amibe könnyen bele tudod rakni a telefonod, de extrém hideg esetén a kézfejedet is melegen tarthatod benne.
Kattints a további képekért!

Nem tudunk szó nélkül elmenni az idei téli szezon legnépszerűbb kiegészítője mellett, hiszen annyira divatos, újító és praktikus, hogy még nem találkoztunk ehhez foghatóval! Mutatjuk is, pontosan miről beszélünk: meglátjátok, odáig lesztek érte!

Leadfotó: Mohito
Fotó: Instagram @mohitofashion

Oldalak