Fashion&Beauty

Tényleg megtörténik: az idei tél legnagyobb divatja a "paplanos" kabát

Egyszerűen nem tudunk szabadulni a steppelt pufikabátoktól - de igazából ezt nem is bánjuk, mert annyira melegek és kényelmesek, hogy legszívesebben örökké viselnénk őket! Kár, hogy a férfiak abszolút nem kedvelik őket…

A trendi "paplanos" pufikabátok garantáltan melegen tartanak idén télen

A steppelt pufidzsekik úgy robbantak be tavaly ősszel a köztudatba, mint még semmi: mindenki ezt a kabatátot akarta (és akarja azóta is), teljesen mindegy, hogy milyen színről, fazonról vagy változatról beszélünk! A steppelt őrület azóta sem hagyott alább, csak most az extrém hideg időre tekintettel egy kicsit átalakult: be is köszöntöttek idén januárban a "paplanos" steppelt kabátok, melyeket felvéve konkrétan úgy érezhetjük magunkat, mintha egy piha-puha plédbe burkolózva lennénk!

Össze is gyűjtöttük nektek a legmenőbb maxi változatokat a steppelt kabátokból - a segítségükkel stílusosan, melegen és kényelmesen tudod majd átvészelni a téli hideg legkeményebb részét. A teljes válogatásunkért kattintsatok a cikk alján látható képgalériánkra!

A mi kedvencünk ez a királykék színű pufidzseki, mely extra vastag és fényes anyagból készült - ráadásul két hatalmas zseb is található az elején, melybe minden kis cuccod (pl. telefon, zsebkendő, lakáskulcs, rúzs stb.) bele tud férni, ha táska nélkül, csak egy gyors séta erejéig merészkednél ki a kemény hideg téli időben. Ez a változat egyébként még fekete, sötétszürke és bézses-rózsaszínes árnyalatban is kapható és mindegyiknek fényes hatása van! Nagyon stílusos és meleg kabát, az egyszer biztos.

Ha tetszik ez a trend, tarts velünk és nézd meg a "paplanos" kabátválogatásunkat a mesés képgalériánban, a lenti képre kattintva!

ZARA Water-repellent puffer coat 29 995 Ft Ha a cikkben látható királykék színű darab nem a te színed, akkor ruházz be egy fehér színű kabátba: bár világos árnyalat miatt kényesebb, mint az átlag, az biztos, hogy nagyon stílusos leszel benne!
Kattints a további képekért!

A világ legelegánsabb pulóverjeként tartják számon ezt a mesés darabot, hiszen szépít, öltöztet és eltakar - arról nem is beszélve, hogy milyen szuper pihe-puha változatokban kapható! El is hoztuk nektek a legjobb darabokat belőle, kattintsatok a cikkben lévő képgalériánkra!

Leadfotó: ZARA
Fotó: Mohito

Oldalak

Fashion&Beauty