Már megint trendi a metálfény – legalábbis a legújabb téli divat szerint

Már évek óta nem voltak olyan népszerűek az arany, az ezüst és a bronz színű, tehát a metálfényű ruhadarabok, mint idén télen! Mi rajongunk értük, ezért össze is gyűjöttünk nektek a legmenőbb fényes kabátok a jelenlegi hazai kínálatból!

A metálfényű téli ruhák nagyon népszerűek ebben a szezonban

Ha a téli divatszínekre gondolunk általában a semleges, sötét árnyalatok jutnak az eszünkbe: a fekete, a szürke, a sötétkék és esetleg a bézs is, mert ezekben a színekben lehet a legtöbb ruhadarabot kapni. Hétköznapiak, mindenhez mennek, nem kényesek, ritkán koszolódnak és még sorolhatnánk miért is olyan praktikusak... Idén télen viszont olyan nagy szerencsénk van, hogy a világ legmesésebb színeiből (pl. fukszia pink és mélyzöld) választhatunk szebbnél szebb ruhadarabokat - nemrég pedig bejöttek a divatba a fényes, metálszínű (arany, bronz, ezüst stb.) téli kabátok is, melyekkel még divatosabb és ragyogóbb lehet ez a hideg tél, mint azt elsőre gondoluk volna!

Össze is gyűjtöttük nektek a mi kedvenc pihe-puha téli kabátjainkat, melyek most egészen különleges, metál színekben is kaphatóak a hazai fast fashion üzletek polcain. A teljes válogatásunkat megtekintetitek a cikk alján található képgalériánkban!

Ahogyan a fenti képen is láthatjátok, nem minden metálfényű darab rrikító színű, extravaágns, feltűnő összhatású - ez a fenti dzseki például egy kifejezetten szolid steppelf pufidzseki, melynek hatalmas gallérjai lehetővé teszik azt, hogy a torkod még az extrém hidegekben se fázzon meg meleg sál viselése nélkül! Egyszerűen tökéletes ez a dzseki, hózáporban és esőben is lehet hordani - arról nem is beszélve, hogy olyan, mintha egy nagy dunyhalepedőt kötöttünk volna magunkra! Pihe-puha, szeretni fogjátok, ahogyan mi is!

Ha tetszik ez a trend, tarts velünk és nézd meg a metálfényes kabátválogatásunkat a mesés képgalériánban, a lenti képre kattintva!

Mohito Pufidzseki 19 995 Ft Ez a gyönyörű gyöngyházfényű kabát csak éppen megcsillan a fényben, de ennyi pont elég is, ha csak szolidan akarjuk kipróbálni a legújabb trendet, a metálfényes dzsekik divatját.
Kattints a további képekért!

Bokacsizmák, térdcsizmák, combcsizmák, bélelt bakancsok – a télies cipőkből már Dunát lehetne rekeszteni, éppen ezért most nem azt mutatjuk meg nektek, hogy mit hord mindenki, hanem hogy mivel tűnhettek ki a tömegből… Na, ezek a rendkívül stílusos, extravagáns csizmák garantáltan nem olvadnak bele a tömegdivatba!

Leadfotó: Mohito
Fotó:Reserved

Oldalak