Fashion&Beauty

Ezek voltak a 2021-es év legkínosabb vörös szőnyeges ruhái - képgalériával

A világ legmesésebb ruhái közül válogathatnak, a következő sztárok mégis olyan fura, már-már bizarr esélyik mellett döntöttek a vörös szőnyeges szerepléseikre, amit egyszerűen már nem bírunk kommentár nélkül hagyni. Következzenek az idei év legkínosabb ruhái, egyenesen a vörös szőnyegről - mindegy elrettentő példaként!

Egészen kínos ruhákat is láthattunk idén a vörös szőnyegen

Az egy dolog, hogy a világ legexkluzívabb, legszebb és legdrágább ruháit kínálják fel nekik a vörös szőnyeges szerepléseikre - az pedig már egy másik ügy, hogy egy tucatnyi stylist és öltöztető sem hívta fel a következő sztárok figyelmét arra, hogy mennyire nincsen rendben az öltözékük. Az idei vörös szőnyeges rendezvényeken találkozhattunk csupa tüllhabos Drew Barrymore-ral; giccses művirágokba öltöztetett Sharon Stone-nal, tollakkal ékeskedő Nicki Minaj-zsal és Sienna Miller-rel, valamint egy fájdalmasnak kinéznő fekete lakkruhában pózoló Christina Aguilerával is. Nos, ezekre a ruhákra néznve valamiért nem tudunk irigykedni rájuk!

A teljes válogatásunkat az idei év legkínosabbvörös szőnyeges ruháiból a cikk alján látható képgalériánkra kattintva tudjátok megtekinteni.

Zendaya

Nem vagyunk benne biztosak, hogy ennek a ruhának miért kéne jól kinéznie, de az biztos, hogy nem azt a hatást keltette, mint amiben eredetileg reménykedtek a stylistok. Az amúgy tökéletes ízléssel megáldotott, már-már stílusikonnak is hívott énekesnő-színésznő Zendaya a lehető legfurcsább ruhát válaszotta a Los Angeles-i Women in Film Awards Ceremony díjátadó gálára: egy Jonathan Anderson dizájner tervezte Loewe darabot öltött magára, melynek felső részét egy kiöntött bronztábla ékesítette.

Nem tudjuk, hogy ennek a ruhának volt-e bármilyen "védelmi" opciója vagy más megfontolásból került-e fel egy kész pajzs az amúgy teljesen egyszerú pulcsiruhára, de az biztos, hogy egyáltalán nem előnyös Zendaya számára. Némely nézetből úgy néz ki, mintha az énekesnő áldott állapotban lenne, máskor teljesen furcsa, WC-ülőke kinézetére hasonló figurát vesz fel ez a pajzsszerű izé. Lényeg, a lényeg: ez a ruha inkább kellemetlen, mint tökély, ezért szerintünk teljesen jogosan került bele a 2021-es év legkínosabb ruhái című összeállításba.

Még több kínos vörös szőnyeges ruhára vagytok kíváncsiak? Kattinsatok a lenti fotóra, hogy meg tudjátok tekinteni a képgalériánkat!

Mégis mi ez a szett Priyanka Chopra színésznőn? Eláruljuk: ez egy Richard Quinn által tervezett darab, amit a londoni Fashion Awards vörös szőnyegére viselt a színésznő. Egyébként a férje, Nick Jonas sem nézett ki jobban - legalábbis elég csak egy pillantást vetni az extrém cipőjére, ami nagyon kényelmetlen lehet. Ez lenne az új divat?
Kattints a további képekért!

Kevés olyan ruhadarab van, amiről biztosan állíthatjuk, hogy tetszik a férfiaknak - nos, ez a nadrág azon kevés ruhák egyike, melyekért szó szerint megvesznek a pasik! Kár lenne kihagyni ezt a trendet, mert fantasztikus alakot csinál. Mutatjuk is, mire gondolunk!

Leadfotó: Profimedia - Red Dot
Fotó: Instagram @justjared

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Igazából már lengedezett a levegőben, hogy nem működik minden megfelelően Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge között, a szakításuk bejelentése azonban mégis meglepett mindenkit.
Lifestyle
A Bak akár napokon belül meglelheti az új kedvesét. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Egészség
A fogamzásgátló tabletták a terhességmegelőzés egyik legnépszerűbb formái Magyarországon is az óvszer mellett. Most megmutatjuk, mi történik, ha elfelejtetted bevenni az adagodat.