Fashion&Beauty

5 szín, mely a francia nők ruhatárából sosem hiányozhat - viseld őket te is gyakran, ha olyan sikkes akarsz lenni, mint ők!

Párizs utcáin sétálva képtelenség nem észrevenni a nők különleges érzékét a divathoz. Nos, ez természetesen a ruhatáruk színösszeállítására is vonatkozik.

Stílus a köbön

A francia stílus és elegancia hosszú ideje inspirációként szolgál a divatvilágban. A francia nők ruhatára nemcsak stílusos és kifinomult, de a különféle színeket is rendkívül okosan használják. Aki azt gondolná, hogy a párizsiak kizárólag feketében és fehérben járnak, az téved. A valóság az, hogy a francia nőknek finom érzékük van a színek iránt, bátran és tudatosan használják azokat az öltözködésükben. Ha kíváncsi vagy, mely 5 árnyalatot részesítik leginkább előnyben kifinomult, elegáns szettjeik összeállításakor, olvass tovább!

Halványsárga Ez az árnyalat rendkívül sokoldalú, és könnyen kombinálható más színekkel és ruhadarabokkal. A francia nők gyakran választják a halványsárga színt, mert tudják, hogy ez a paletta egyensúlyt teremt az elegancia és a játékos könnyedség között. Emellett a halványsárga a napsütés és a derű pozitív érzetét is felidézi, így viselése jó hangulatot teremthet mind a viselőjének, mind pedig a körülöttünk lévőknek.
Kattints a további képekért!

Az egyik legalapvetőbbnek számító szabály, hogy a farmer bizony sosem megy ki a divatból. Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogyan is viseled.

Leadfotó: Unsplash, forrás: whowhatwear.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...