Fashion&Beauty

Ez a nadrág lesz a tavasz slágere: Letícia királyné már fel is vette a trendi darabot

Katalin hercegnéhez hasonlóan Letícia királyné is remekül ért az öltözködéshez: a spanyol divatikon mindig mesésen kombinálja az általa viselt darabokat, a trendekben pedig nagyon is az élen jár.

Nagyon jól állt neki

Letícia az egyik legnépszerűbb európai előkelőség, és nem telik el úgy nap, hogy a bulvár- és divatmagazinok ne vennék górcső alá aktuális megjelenését, amit egyébként a kétgyermekes édesanya februárban drasztikusan megváltoztatott – mint megírtuk, bob frizurára vágatta hosszú tincseit, ami rendkívül jól passzol elegáns, nőies és egyedi stílusához. Nem meglepő, hogy az egész világon rengeteg csodálója akad, akik igyekeznek ihletet meríteni a szereléseiből, hogyha csak kicsit is, de valamelyest hasonlíthassanak rá a mindennapokban– szerencsére a rajongóknak nincs nehéz dolguk, mivel VI. Fülöp felesége gyakran választ magának fast fashion ruhákat, illetve kiegészítőket, éppen ezért könnyen reprodukálhatók az outfitjei. Legutóbb például egy letisztult, mégis emlékezetes nadrággal vonta magára a figyelmet, ami bizonyosan az idei tavasz egyik nagy slágere lesz; galériánkban megmutatjuk, milyen mesésen festett a spanyol királyné!

Letícia nem csupán arról híres, hogy közvetlenségének, kedvességének, és remek diplomáciai érzékének köszönhetően imádja őt a spanyol nép, hanem arról is, hogy öltözködésével is rendre elsöprő sikert arat.
Kattints a további képekért!

Letícia királyné étrendjéből kiderül, minek köszönheti VI. Fülöp felesége azt, hogy 51 évesen is elképesztően jó formában van.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images

Forrás: woman&home

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.