Fashion&Beauty

Frufrut szeretnél? Ezeket a dolgokat mindenképpen gondold át, különben katasztrófa lehet a végeredmény!

Talán nincs is olyan nő a világon, aki élete valamely pillanatában ne vette volna fontolóra, hogy frufrut vágasson. Mielőtt viszont így döntenél, érdemes végiggondolnod néhány apró részletet!

Millió stílus és fazon

Egy frufru vágatása drasztikus döntésnek tűnhet, amely látszólag igazán drámai változást visz majd megjelenésedbe. A jó hír viszont, hogy valójában rengetegféle frufru típus közül válogathatsz, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb stílust, fazont. Az viszont elengedhetetlen, hogy a hajvágás előtt gondolj néhány alapvető és néhány egészen aprócska tényezőre is, melyek akár az egész összhatásért felelősek lehetnek. Ha kíváncsi vagy, mit is érdemes pontosan tudnod, mielőtt egy vagány frufru mellett döntesz, olvass tovább!

1. Nem néz ki mindig úgy, mint a vörös szőnyegen Bár a kifutókon és a vörös szőnyeges rendezvényeken rengeteg szépen beszárított, frufrus frizurát láthatunk, fontos tudnunk, hogy sajnos nem fog így kinézni a hajunk a nap minden pontján. Egyes fazonok igencsak sok karbantartást igényelnek, ezért ha úgy döntesz, egy drámai fazon illene hozzád legjobban, készülj fel rá, hogy minden reggel, edzés után és a hajmosásokat követően is szánnod kell majd némi időt a formázásra!
Kattints a további képekért!

Bemutaátunk egy igazán vagány, de mindeközben elegáns frizuratrendet, amit imádni fogsz!

Leadfotó: Pexels, forrás: luxyhair.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...