Fashion&Beauty

Visszatért és máris a nők kedvence ez az egyszerű ruhadarab - Tényleg mindenkinek jól áll!

Vannak bizonyos ruhadarabok, melyek sosem mennek ki a divatból, a farmeringek pedig egészen biztosan közéjük tartoznak.

Időtlen és sokszínű

Az idő múlásával a divat terén számos ikonikus darab tűnt fel és tűnt el, néhány örök klasszikus viszont kiállja az idő próbáját. Az egyik ilyen ikonikus ruhadarab a farmering, melyet az évtizedek során számos híresség és divatmárka újból felkapott. Kezdve a 70-es években Lauren Hutton farmeringjétől egészen Rihanna várandós szettjéig, a farmeringek újra és újra divatba jönnek. A farmering az egyik leguniverzálisabb ruhadarab, amely számos lehetőséget kínál a stílus és egyéniség kifejezésére. Nézd meg a galériát a legstílusosabb farmeringes outfitekért!

Farmert farmerrel A farmering egy sokoldalú választás, amely könnyen kombinálható más ruhadarabokkal, így számos stílusos megjelenés részeként megállja a helyét. Az egyszerű farmering akár egy farmerrel vagy egy nadrággal is kiválóan mutat, így ideális választás mindennapi viseletként. Emellett nagyszerű tulajdonsága, hogy könnyen variálhatjuk kiegészítőkkel és cipőkkel is, így alkalmazkodva az adott alkalomhoz.
Kattints a további képekért!

Ha szereted a bő szárú farmereket, akkor a bootcut farmert neked találták ki! Ez a se nem trapéz, de nem is teljesen egyenes szárú típus az idei év egyik legtrendibb nadrágja lesz!

Leadfotó: Pexels, forrás: theguardian.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...