Fashion&Beauty

5 stílusos alapdarab, ami nem hiányozhat az 50 feletti nők ruhatárából

Bár a kényelem az egyik legfőbb szempont ruháink vásárlása során, a stílusos megjelenésről sem szabad megfeledkeznünk!

Modern és stílusos megjelenés

Az ötven feletti korosztály esetében gyakori, hogy leginkább a kényelem és az egyszerű megjelenés kerül előtérbe a ruhavásárlást illetően. Ennek viszont egyáltalán nem kell így lennie, a stílusos, színes, személyiségünkhöz illő darabok ugyanis nemcsak megjelenésünket dobják fel, de önbizalmunkat is növelik. Akad néhány ruhadarab, melyeket különösen érdemes kerülni, ha szeretnénk stílusos összhatást elérni. Ha kíváncsi vagy, hogyan is lehet 50 felett is üde, friss és modern a megjelenésünk, olvass tovább, elképesztően hasznos stílustippek következnek!

Kardigánok A kardigánokkal alapvetően nincs probléma, azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan viseljük őket. A lazább, bővebb fazonoknak öregítő hatásuk lehet, különösen egy inggel párosítva. Ha igazán modern és üde megjelenésre vágysz, válassz inkább egy szűkebb, egyszerű fekete kardigánt, midi szoknyával, vagy éppen egy elegáns szabású nadrággal és néhány ékszerrel!
Kattints a további képekért!

Biztosan alig várod már, hogy beköszöntsön a tavasz és a vastag télikabátodat egy jóval vékonyabbra cseréld. Jó hír, hogy a legtöbb divatüzletbe már megérkeztek a tavaszi kollekciók, így te is lecsaphatsz az évszak egyik legközkedveltebb alapdarabjára, egy stílusos bőrdzsekire.

Leadfotó: 123rf, forrás: dailymail.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.