Fashion&Beauty

Dobj el mindent! Selena Gomez tavaszi manikűrje lesz az idei tavasz legnagyobb trendje

A 2024-es tavaszi körömtrendek főszereplője egy olyan szín lesz, ami vidámságot és megújulást hozhat a mindennapjainkba, ráadásul már Selena Gomez is viseli!

Trend riadó: Itt vannak a vaj manik

A vajsárga pasztellszín lesz az idei tavasz slágere! Ez az árnyalat valahol a kanárisárga és bézs között helyezkedik el, és a kifutótól kezdve a vörös szőnyeges megjelenésekig most mindenhol jelen van. A napokban jelent meg egy poszt az Instagramon, amelyen Selena Gomez új vajszínű manikűrje látható, melyet a híres körömművész Tom Bachik készített neki. A fotóhoz ezt írta: „Trend riadó: vaj manik tavasszal.”

A fotó megjelenése óta szinte mindenki ilyen színű manikűrt kér a körmösétől, de egyesek otthon is megpróbálták elkészíteni ezt a stílusos, üde és friss tavaszi körömtrendet. Ha te is kipróbálnád, akkor kattints a galériára és mutatunk néhány inspiráló ötletet!

Egy egyszínű vajsárga manikűrt otthon is könnyedén elkészíthetsz magadnak.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Glamour UK

Új, mókás manikűrtrendet köszönthetünk 2024-ben, amely némi gyakorlással, szerencsére otthon is viszonylag könnyen elkészíthető.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.