Fashion&Beauty

Most éri meg igazán beszerezni ezt a ruhadarabot - szebb lesz tőle az outfited

Hidd el, neked is szükséged van egy szexisen elegáns szoknyára a közelgő ünnepi szezonban, hiszen mikor is máskor tudnánk szabadon felvenni egy dögös darabot, ha nem most? Össze is gyűjtöttük a legjobbakat, hogy nektek már csak ki kelljen választanotok a kedvenceiteket!

Ezek a legjobb kis szoknyák az idei évben

Vannak olyan ünnepi ruhadarabok és kiegészítők, melyeket kár kihagyni, hiszen szebb és ragyogóbb darabokat lehet belőlük az év ezen szakaszában beszerezni, mint bármikor! Ezekhez tartoznak a szexis metálfényű magassarkúk és a csillogó kistáskák, de az ünnepies ékszereket, valamint a manapság nagyon menő flitteres ruhákat és a sikkes műszőrmés kabátokat sem érdemes kihagyni, mert tényleg minden outfitet elegánssá tesznek. Igazi örök darabok ezek, ugyanis nemcsak az ünnepi szezonban, de bármilyen már alkalomra is fel tudod őket venni, mikor egy kicsit csinosabbnak, kicsit elegánsabbnak kell lenni az átlagosnál!

Bátorkodtunk tehát összeszedni azokat az ünnepies szoknyákat is, melyeket meg aztán tényleg vétek lenne a boltban hagyni... hiszen egész évben keresve kutatjuk a szebbnél szebb kis szoknyákat, most pedig csak úgy kínálják magukat a boltok polcain! Létezik belőlük nagyon midi változat és mini verzió, rojtos csillámokkal díszített és még egy halom másféle darab is, melyek közül mindenki megtalálhatja a maga ízléséhez, stílusához illőt. A teljes válogatásunkat megtalálhatjátok a cikk alján lévő képgalériánkban!

A fenti képen látható szoknya egy igazi örök darab - ezüstös, metálos csillogásának köszönhetően csak épphogy kitűnik a tömegből, de nem olyan feltűnően rikító szoknya, mint egy arany, egy mintás vagy egy piros színű. Remekül megy hozzá a fekete, a szürke, illetve a sötétszürke, tehát nagyon könnyen fogsz tudni hozzá öltözni; a rajta lévő rojtok pedig még különlegesebbé teszik az összhatást. Szuper darab, melyből elérhető egy ruhából készült változat is - a pasik mindkettőt imádni fogják. Stradivarius Sequinned skirt with fringe 8995 Ft

A teljes ünnepi szoknyákat felvonultató galériánkért kattints a lenti képre!

Stradivarius Pink sequin mini skirt 8995 Ft Ez a mesés lilás-rózsaszínes színű flitteres mini szoknya fantasztikus mutat egy sima fekete harisnyával és egy fekete garbóval - ha még ennél is extrábbé szeretnéd tenni az outfitedet, szerezd be a hozzá pontosan illő felsőt és párosíts hozzá egyet az idei év legvagányabb téli csizmáiból!
Kattints a további képekért!

Szépek, csinosak, de hordhatatlanok az idei téli szezon legfelkapottabb felsői, amikkel tele vannak a fast fast üzletek polcai. Mi biztosan nem vállalnánk be ezt a fazont, és ti?

Leadfotó: ZARA
Fotó: Stradivarius

Oldalak

Fashion&Beauty