Fashion&Beauty

Ezek az idei ünnepi szezon legjobb kistáskái - mi mindegyikbe beleszerettünk

Ha már megvan a tökéletes alkalmi ruhád az ünnepi szezonra, érdemes hozzá nézned egy szuper kis táskát is - most össze is gyűjtöttük nektek a legmenőbb darabokat a hazai kínálatból!

Tele vannak szebbnél szebb alkalmi kis táskákkal a divatüzletek

Ezüst, arany, gyöngyházfényű vagy rózsaszín, strasszos, fémlapokkal kirakott, cipzáros, gombos és "tarisznyaszerű" kis partitáskákat is felfedeztünk az idei ünnepi szezonra készülődve, hiszen a tökéletes alkalmi ruhádhoz, valamint a szexis magassarkú cipődhöz egy olyan táska dukál, ami fantasztikusan megy az öltözékedhez!

A cikk alján található képgalériánkban össze is gyűjtöttük nektek a legjobbakat a jelenlegi hazai kínálatból, hogy nektek már csak rá kelljen böknötök a kedvencetekre! Gyönyörű darab az összes, ezért készüljetek fel rá, hogy nehéz lesz a választás!

Az alkalmi táskáknál, vagyis a buliba, elegáns összejövetelekre és a táncparkettre is felvihető táskáknak két alapvető szabálya van: az egyik, hogy kicsi legyen, valamint elférjen az egyik kezedben/válladon; a másik pedig az, hogy tökéletesen menjen az öltözéked többi eleméhez.

A kis méret azért előny, mert míg egyik kezedben a táskádat tartod, a másikkal tudsz pezsgőt kortyolgatni; a vállpánttal is rendelkező darabok pedig azért szuperek, mert így a táncparkettre is fel tudod őket vinni anélkül, hogy másra bíznád a kis tatyódat! Érdemes ilyenkor arra törekedni, hogy minél ragyogóbb, minél ünnepélyesebb legyen a táskád megjelenése - érdemes most a feketét, a szürkét, a barnát és a piros színeket hanyagolnod és a metálos színek felé venni az irányt, mert ilyen árnyalatokból készünek a legjobb partitáskák! Nos, mi most olyan táskákat gyűjtöttünk nektek össze, melyek mindkét szabálynak tökéletesen megfelelnek.

Ha kíváncsi vagy a szezon legmenőbb partitáskáira, kattints a lenti képgalériánkra, ahol a hazai kínálat legjobb darabjait gyűjtöttük nektek össze!

Swarovski táska, sárga, aranytónusú bevonattal 525 000 Ft Hihetetlenül gyönyörű, viszont annál drágább ez a Swarovski-kristályokkal kirakott táska - több, mint fél millió forintot kell érte annak fizetnie, aki egy ilyen mesés darabbal szeretne büszkélkedni! A múzeumba illő darab egyébként Magyarországon már november végén sold out volt, tehát azért van, aki ilyen mesés táskával fog villogni szilveszterkor - de azért az olcsóbb kategóriákban is nagyon sok mesés darabot találtunk nektek. Kattintsatok a következő képre és meg is mutatjuk nektek!
Kattints a további képekért!

Ha van valami, ami az idei ünnepi szezon alatt nagyon divatos lesz, akkor ez a műszőrmés kabát az! Műszőrmés cuccokból sosem elég – főleg, ha ilyen trendi és elegáns darabokat árulnak a hazai fast fashion üzletek!

Leadfotó: Jimmy Choo
Fotó: Miu Miu

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Angela Levin királyi szakértő szerint Meghan Markle folyamatosan gyengíti Harry herceget, akinek rendre parancsokat is osztogat, amiket Károly fiatalabbik fia teljesít is.
Sztárok
Követői nem győzik dicsérni a gyönyörű műsorvezetőt, aki a napokban több fürdőruhában készült képet is megosztott magáról rajongói legnagyobb örömére.
Sztárok
2016-ban az egész világot sokkolta, amikor kiderült, hogy a tehetséges Anton Yelchin elhunyt, ám halálának körülményei még annál is borzalmasabbak és érthetetlenek, mint maga a tragédia ténye.