Kim Kardashian egy bámulatos közös kollekciót dob piacra a Fendivel

Csak ámulunk és bámulunk: Kim Kardashian ruhamárkája, a Skims forradalmi kollaborációt készített a Fendivel egy közös együttműködés erejéig. Mi már láttunk a közös darabokat és imádjuk őket - nézd meg őket te is!

Kim Kardashian márkája, a Skims és a Fendi fantasztikus kollaborációval kedveskedett a rajongóknak

Az egykori valóságshowsztár, Kim Kardashian szépen lassan betör a divatiparba! Nem elég, hogy a kezdetben csak alakformáló fehérneműket árusító márkája, a Skims ma már luxuskategóriás melltartókat, hálóingeket, pulóvereket és szebbnél szebb ruhákat gyárt; most még egy közös kollaboráció erejéig is összeállt a márkája a fiatalok egy kedvenc luxusmárkájával, a Fendivel egy felejthetetlen (és nagyon-nagyon menő) kollekció erejéig! Nos, mi már láttunk a meseszép darabokat és azt kell, hogy mondjuk, imádjuk őket! A kollekció legfantasztikusabb darabjait most mi is elhoztuk nektek - csak kattintsatok a cikk alján lévő képgalériánkra!

A képen is látható menő és szexi ruhákhoz hasonló darabokat készített Kim Kardashian márkája, a Skims az olasz luxusbranddel, a Fendivel. Mit mondjuk, mesés darabok készültek: a tervezők pedig arra is ügyeltek, hogy egy teljes őszi gardróbot tudjanak kínálni a rajongóknak - tehát nem csak pólókat, felsőket és fehérneműket kínálnak, hanem több kész outfitet is meg lehet vásárolni azoknak, akik beleszerettek ebbe a limitált kollekcióba! A teljes kollekció november 9-én lesz elérhető ezen a honlapon, amit azonben sajnos mi nem tudunk beszerezni Magyarországról, mert jelenleg nem szállítanak ide a készítők.

A szállítás egyébként amúgy is csak egy nagyon magas összeg felett lenne ingyenes, ráadásul a ruhák is egy kész vagyonba kerülnek: egy luxuskategóriás ruha például 300 ezer forinttól (!), egy steppelt pufidzseki pedig majdnem 1 millió forint körüli összegbe fog kerülni. De ezek egyébként nem a legdrágább darabok, mert a Fendi x Skims kollekcióban állítólag létezik egy bőrruha is, mely nyolc különböző színben kapható és kb. 1,5 millió forint körüli összeg lesz az ára... Azért ez nem semmi!

Azért nem érdemes keseregni, mert lesznek olyan darabok, amiket már 15-20 ezer forint körüli összegért meg lehet vásárolni - ezek biztosan fehérneműk, bugyik, fürdőruhák vagy egyéb apróbb kiegészítők lesznek majd, amiket viszont nagyon hamar el fognak kapkodni a webshopból...

Meg is mutatjuk nektek most a Fendi x Skims kollaboráció legjobb darabjait, csak kattintsatok a lenti képgalériánkra!

Kattints a további képekért!

Mindenki imádja őket, de senki sem meri felvállalni, hogy ezekben a hihetetlenül édes és cuki pizsamákban mulatja az időt! Mi viszont nem tartjuk cikinek, sőt: össze is gyűjtöttük nektek a lehető legaranyosabb alvóruhákat és házi köntösöket, hogy a hideg időben, otthon is is legyen, ami megmosolyogtasson!

Leadfotó, fotó: Skims x Fendi

Oldalak