Ez az ősz legelegánsabb ruhája - ilyen menő darabokat még soha nem láttunk belőle

Mindenki ilyen ruhát akar októberben - mi pedig ezen nem is csodálkozunk, mert a sztárok és a trendiktáló stylistok is odáig vannak érte! Mutatjuk belőle a legszexisebb darabokat a hazai kínálatból, melyeknek tényleg senki sem tud ellenállni...

Dögös, sikkes és drágának hat a szatén ruha

Már nyáron is nagyon menőnek számított, ám akkor csak ujjatlan, cami-fazont viseltünk belőle: most viszont miénk a világ, mert a lehető legváltozatosabb és legextrább szatén anyagú ruhákat viselhetjük idén ősszel!

Hosszú, rövid, dekoltált, garbószerű - teljesen mindegy! A lényeg, hogy szatén selyem legyen az anyaga, ami úgy siklik a bőrön, hogy még akkor is millió dolláros bébinek fogod magadat benne érezni, ha csupán egy pár ezer forintos ruháról van igazából szó... Mutatjuk is a hazai kínálat legjobb darabjait, csak győzd kiválasztani a számodra legjobb fazont!

A szatén anyagú ruhákban az a jó, hogy nagyon könnyű őket viselni: anyagukban és megjelenésükben is drágának hatnak, ráadásul a férfiak is imádják őket, ezért egy-egy randevúra vagy romantikus találkozóra is éppolyan fantasztikus befektetésnek bizonyulnak majd, mint egy komolyabb, vagy éppen lazább alkalomra. Ha a szatén ruhákra vigyázunk, évekig hű társaink maradhatnak - ami igencsak jó hír, hiszen a szatén selyem egyike azok az anyagoknak, melyek soha nem mennek ki a divatból. ZARA Satin wrap dress - special edition 15 995 Ft

A jelenlegi hazai kínálatban kaphatóak ekrü és bézses árnyalatokban, lilás-pinkes darabokban és a már megszokott őszi árnyalatokban - gondolunk itt a szezon trendszínére, a csokoládé barnára; a narancssárgára és a zöldes változatokra. Az biztos, hogy az összeállításunkban szereplő változatos darabok közül mindenki megtalálhatja a számára legidálisabb viseletet, legyen szó alkalomról, munkahelyi találkozóról, vagy csak egy sima hétköznapi, mégis csinos öltözékről.

Még több dögös szatén selyem anyagú ruhára vagy kíváncsi? Ne habozz, hanem inkább lapozz a lenti képgalériánkba, ahová a szezon legszexibb ruháit gyűjtöttük nektek össze!

ZARA Satin effect wrap dress 9995 Ft Ez a különleges szabású szatén ruha egy inget és egy oldalt kötözős szoknyát kombinált össze - remek megoldás!
Kattints a további képekért!

Nem egy tipikus őszi szín, pedig nagyon stílusosak lehetünk, ha ezt az árnyalatot viseljük ősszel - most fantasztikus ruhákat lehet ilyen színben kapni! A legjobbakat összegyűjtöttük nektek a képgalériánkban, nézzétek meg őket!

Leadfotó: House of CB
Fotó: ZARA

Oldalak