Fashion&Beauty

Így viseld az egyszerű fehér pólót, hogy sose legyen unalmas - Ezeket a tippeket egyenesen imádni fogod!

Egy egyszerű, fehér pólóra minden nő ruhatárának szüksége van, nem is sejtenéd ugyanis, milyen rengetegféleképpen viselheted.

Millió lehetőség rejlik benne

Az egyszerű fehér póló gyakran alábecsült alapdarabja lehet egy stílusos szettnek, ám sokan mégsem használják ki a benne rejlő lehetőségeket. Legyen szó egy hétköznapi viseletről, munkahelyi megjelenésről vagy esti programról, a fehér pólóval mindig könnyedén és stílusosan léphetsz az utcára. Természetesen az viszont egyáltalán nem mindegy, mivel és hogyan is viseled pontosan azt a bizonyos fehér pólót. Ha kíváncsi vagy, hogyan hozhatsz létre izgalmas és stílusos szetteket a legegyszerűbb alapdarabbal is, akkor nézd meg a galériát, Rengeteg ötletet gyűjtöttünk most össze!

1. Vedd fel egy blézer alá! A fehér póló blézerrel való viselése egy időtlen és sokoldalú választás, amely mindig jól mutat. Először is, a fehér póló tisztasága és egyszerűsége ideális alapot biztosít a blézer stílusos kiemeléséhez. Másodszor, a kontraszt a póló és a blézer között egy könnyed, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz. Bátran válassz élénkebb színű, vagy akár mintás blézereket is, hiszen ezek a darabok is nagyszerűen mutatnak majd a fehér póló felett!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.