Fashion&Beauty

Megőrülnek a rajongók Margot Robbie új frizurájáért - A gyönyörű színésznő az év legmenőbb hajtrendjét vágatta magának

A 33 éves színésznő maga mögött hagyta Barbie-t, és rövid hajra váltott.

Merész stílusváltás

Margot Robbie köztudottan a klasszikus elegancia híve. Az enyhe, visszafogott sminkje és hosszú, szőke haja az elmúlt öt évben állandó része maradt a megjelenésének. Valójában hosszabb haja esztétikai szempontból központi szerepet játszott a Barbie film sajtókörútja alatt, ahol a divatos lófaroktól kezdve, a göndör diszkós fürtökön át, egészen a hollywoodi hullámokig szinte minden stílust megvalósított. Úgy tűnik, hogy az ausztrál színésznő kedvet kapott egy kis változatossághoz, és kipróbálta az idei év legnagyobb hajtrendjét, vagyis a long bob frizurát. Margot Robbie április 13-án, Los Angelesben a Mozgóképek Akadémiája díjátadó ünnepségén mutatta meg vadonatúj, vállig érő frizuráját. A fodrásza, Christopher Farmer is megosztott egy fotót az Instagramján Margot új frizurájáról, de az továbbra sem derült ki, hogy mi állhat a színésznő drasztikus stílusváltása mögött.

Kattints a galériára és döntsd el, hogy szerinted a hosszú vagy a rövidebb haj áll jobban Margot Robbie-nak:

Margot Robbie-t az utóbbi hónapokban a Barbie sajtókörútján és a díjátadó gálákon is hosszú hajjal láthattuk ragyogni a vörös szőnyegen.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Glamour UK

Valahányszor megjelenik a nyilvánosság előtt, Margot Robbie pillanatok alatt lenyűgözi a világot.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.