Fashion&Beauty

Nem lehetetlen: nyárig még elérhetjük a vágyott alakot

Aki nem kezdte el a fogyókúrát az év első napjaiban, ne keseredjen el, mert most még időben lehetünk, hogy a vágyott bikini alakot elérjük.

Sok fogyni vágyó küzd azzal, hogy elveszik a milliónyi fellelhető információ között, mikor, mit és mennyit egyen, ha le szeretné adni a plusz kilókat. Többeket riaszt el az is a nagy fogyási tervtől, hogy a csirke-rizs kombináció és az ízetlen fogyókúrához tanácsolt ételeket nem tudja hosszú távon fogyasztani, ezért már az elején kudarcra van ítélve a fogyókúra. Most azonban lehetőség nyílik becsatlakozni egy olyan programba, ahol szakértők segítenek a vágyott cél elérésében, ráadásul komplett étrendet is kapunk bevásárlólistával.

„Az ételek mind ízletesek, változatosak, és a segítségével nem kell azon gondolkodnunk, mikor és mit együnk. Az is nagyon lényeges szempont, hogy a programot úgy állítjuk össze, hogy a szervezet a fogyókúra alatt is megkapja mindazt a tápanyagot és ásványi anyagot, vitamint, amire a kiegyensúlyozott működéshez szüksége van. Ebben nagy segítséget nyújtanak az IdealBody turmixai is, amelyek egy komplett étkezést tudnak helyettesíteni, hisz tartalmaznak minden olyan összetevőt, amire szükségünk van” - mondta el Ötvös Edina, a márka táplálkozási szakértője.

Étrend, bevásárlólista és szakértők támogatják a fogyni vágyókat

A szakember szerint számos tévhit él a fogyókúrával kapcsolatban, sokan pedig koplalással próbálnak fogyni, ami nem csak egészségtelen, de jojó-effektushoz is vezethet.

„A Fogyj velünk! április közepétől futó egy hónapos kampányában a zárt Facebook-csoporthoz való csatlakozással lehet részt venni. Itt osztjuk majd meg az étrendet és a bevásárlólistát, de rendszeresen elkészítünk majd egy-egy fogást, hogy megmutassuk, milyen egészséges és változatos ételek szerepelhetnek a fogyókúrában. Mindemellett életvezetési tanácsadással, a fogyás lelki oldalával is foglalkozunk, amiben komoly szakértők is a fogyni vágyók segítségére lesznek. Ez alatt az egy hónap alatt elméleti anyagokkal is segítünk, hogy érthetőbbé váljanak a táplálkozás miértjei és alapelvei, amelyek nem csak a fogyásban, de az ideális testsúly megtartásában is segítenek a későbbiekben” - tette hozzá Ötvös Edina.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.