Szereted az egyedi darabokat? Akkor ezekért a szuper kiegészítőkért odáig leszel!

Mindannyian szeretünk egy kicsit kitűnni a tömegből, amihez tökéletes segítség lehet egy jól megválasztott, alkalomhoz illő kiegészítő. Ha igazán egyedi darabokat szeretnénk viselni, nem is kell messzire mennünk, hiszen számos hazai tervező különleges kiegészítői között válogathatunk. Mutatjuk is a mi kedvenceinket!

DELACIER

A DELACIER magyar extravagáns ékszer- és kiegészítő márka, melynek védjegye az acél és a cérnakép technika fúziója. A DELACIER termékek nem kor, hanem stílusfüggőek. A DELACIER nő kiforrott karakterrel, egyedi ízlésvilággal rendelkezik, magabiztos és céltudatos. A márka négy éves alapítása óta számos hazai és külföldi magazinban jelent meg, például a British Vogue-ban is.

The Naan Design

A márka magyar kortárs design brand tervezője Litvin Natasa. A naan egy olyan organikus és instant lelki táplálék, ami nélkülözhetetlen a mindennapok rohanó világában, ez pedig fizikai formában ölt testet bőr táskáin és ruházatain keresztül. Elsősorban az eleganciát és modernitást igénylő nagyvárosi nőknek készül, függetlenül korra és testalkatra. A kollekciók darabjai kézzel készülnek, fókuszban a magas minőségű alapanyagokkal.

Dorivisy

Visy Dóri a 30 év alatti ötvösgeneráció talán legizgalmasabb egyénisége, Dorivisy márkanéven évről évre új kollekcióval rukkol elő. Ékszerei egytől-egyig egyedi, kézzel készült munkák. Kedvenc alapanyagai az ezüst, az arany és a gyémánt. Munkái rendre jelen vannak neves ékszerkiállításokon, galériákban és internetes közösségi oldalakon, portálokon és a blogszférában egyaránt.

EVE by Eva Remenyi

Az eVe by Eva Remenyi karakteres, minimalista ékszerei, hol geometrikus formakoncepcióval, hol természeti elemek beemelésével kelnek életre. A grandiózus ékszereken gyakran fellelhető egyfajta ritmikus ismétlődés, ami a márka egyik meghatározó stílusjegyévé vált. Ékszerei a bátrabb nőtípusnak szólnak, akik ki mernek törni a megszokott keretek közül, és előnyben részesítik az egyediséget hétköznapjaikban.

Marie Anne Design

A Marie Anne Design lényege, hogy kis példányszámban az egyediség tényleges valóját megtartva, maga a tervező, Selmeci Marianna készít el minden egyes darabot. Marianna arra törekszik, hogy az igazán nőies nők rátaláljanak egy olyan, a karakterükhöz, illetve egy különleges alkalomhoz illő táskára, amely megkoronázza a megjelenésüket, ezért a minőségi darabok legtöbbször a megrendelők egyedi elképzelései alapján készülnek.

Karman Jewelry

A Karman Jewelry ékszereket a folyamatos megújulás, kísérletezőkedv, igényes alapanyagok és a minőségi kidolgozás jellemzi. Az ékszereket tervező Kármán Orsi munkáit a nemzetközi divatvilágban is számon tartják. Alkotásait többek között láthattuk a British VOGUE lapjain, a Mercedes-Benz Fashion Week amszterdami és budapesti kifutóin és számos hazai magazin divatanyagában is.

Krisztina Lango

A márka nagy erőssége, hogy nem szezonálisan jelenik meg egy-egy új kollekcióval, hanem hétről-hétre vannak új termékeik, folyamatosan változik a kínálat. A Jewellery by Krisztina Lango márka magyar nyelvű webshopja 3 éve készült el, majd tavaly az angol nyelvű is, így a márka szerelmesei már szerte a világban bárhová tudnak rendelni a különleges ékszerekből. A minőség mellett a legfontosabb, hogy elérhető áron kínálják termékeiket.

Zwana

A Zwana ékszerek alapkoncepciója 2012-ben született, Kalácska Zana, a Gombold Újra! pályázatra készült különdíjas kollekciója nyomán. Ekkor vált a bőr az ékszerek elsődleges alapanyagává, jellegzetes arculatát pedig a különleges anyaghasználatnak és felületalakításoknak köszönheti. A márka gerincét egymásba kapcsolódó elemekből készült szerkezetek, illetve metszett, strukturált és festett felületek adják.

Most bármelyik a Tiéd lehet! (x)

Játssz a Hungaria pezsgővel és vidd haza a fenti tervezői darabok egyikét! Ehhez most nem is kell mást tenned, csak vásárolj egy 0,75 l-es Hungaria pezsgőt 2017. június 19 és július 30. között, töltsd fel a blokkon található AP kódot, (ezt őrizd meg) és figyeld, hogy nyertél-e! Indulj a szuper heti nyereményekért vagy vidd haza a fődíjat, egy általad választott 200 000 Ft értékű Nora Sarman alkalmi ruhát!

Leadfotó: pinterest.com

Szólj hozzá Te is!