Parfüm szótár: válassz egy illatot, megmondjuk, ki vagy

A kedvenc illatod többet elárul rólad, mint gondolnád.

Virágos illatok

Aki a virágokat szereti, rossz ember nem lehet. Ezt nem csak úgy mondják az emberek, ennek tényleg van valóságalapja. Ha a virágos illatokat kedveled, menthetetlenül romantikus vagy, és imádod. Nagyon nőies jelenség vagy, kedves és meleg, aki vonzza magához az embereket – nőket és férfiakat egyaránt. Szíveden viseled az embertársaid sorsát, a barátaid bármiben számíthatnak rád. Ha a szeretteidnek problémája van, hozzád fordulnak először, mert tudják, hogy nálad mindig megértő fülekre találnak.

Fűszeres illatok

Ha a fűszeres illatokhoz húz a szíved, mint a vanília, fahéj, tömjén, borostyán, szegfűszeg vagy szerecsendió, akkor nagyon karakteres és határozott ember vagy. Szereted elmosni a határokat a klasszikus elegancia és az érzékiség között. Te vagy a „csendes hódító”, aki feltűnősködés helyett inkább szexis kisugárzásával tűnik ki a tömegből. Nem hajszolod a trendeket, nem szeretnél menőnek tűnni, te a veled született stílusoddal válsz igazán különlegessé. Tudod, mit akarsz az élettől, és ezért hajlandó vagy áldozatokat hozni. A kitartásod pedig általában meghozza az eredményét.

Gyümölcsös

Úgy hívtak a gimiben, hogy partikirálynő? Nem csoda, hiszen bármikor képes vagy felrázni az embert, Te vagy a baráti összejövetelek hangulatfelelőse, és sosem okozol csalódást. Ritkán vagy búskomor és szomorú, védjegyed a vidámság és a mosoly a legszebb "kiegészítőd". Nem lehet Téged nem szeretni, mindenki keresi a társaságod, épp ezért általában a társaság középpontja vagy. A kacér gyümölcsös illatok tökéletesen passzolnak a személyiségedhez.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: pinterest, elementsbathandbody.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!